in ,

Dakloze sterft midden op straat. De reactie van zijn hond ontroerde duizenden mensen!

Het verhaal achter de foto van deze dakloze en zijn hond is echt aangrijpend. Het tafereel vond plaats in Oaxaca in Mexico.

Een dakloze en zijn hond woonden al jaren tegenover een bank. Vrijwel alles wat hij verdiende ging naar zijn hond om hem te eten te geven. Maar op een dag wordt de man niet meer wakker.

De voorbijgangers die merkten dat de dakloze man niet meer bewoog, belden de hulpdiensten. Maar toen die arriveerden zette de hond zich voor zijn overleden baasje om hem te verdedigen.

Lees ook  De 23-jarige zit met haar driejarige in een overvolle trein. Als de man dit briefje in haar schoot laat vallen, kan ze niet geloven wat ze leest.

De hulpdiensten konden echter alleen maar vaststellen dat de man inderdaad overleden was. Ze slagen er uiteindelijk in om de hond in hun auto te lokken om hem naar een opvangcentrum te brengen. De hond bleef de hele weg echter tegen het raam van de auto aanspringen om terug naar zijn baasje te kunnen.

Lees ook  Kind gooit steen naar flamingo, zoo moet dier in laten slapen

Hopelijk wordt deze trouwe hond snel geadopteerd door een liefdevolle familie.DEEL dit aangrijpende bericht met je vrienden!

Elke dag doet de echtgenoot iets in het koffiekopje van zijn vrouw. Na jaren wil zijn zoon niet meer zwijgen.

Als ze deze foto post, wordt de jongedame aangeklaagd. Want op de achtergrond zien de dierenbeschermers iets afschuwelijk.