in

Dat is schrikken! Vogelspin duikt op in bakje druiven van Albert Heijn in Nederland

Een vogelspin tussen een bakje pitloze druiven uit Chili. Bij Albert Heijn maakten ze dat nog nooit mee, maar zaterdag gebeurde het dan toch in het Nederlandse Arnhem. Koper Jan van den Akker schrok zich een ongeluk.

“Afgelopen vrijdag kocht mijn vrouw een bakje druiven bij de Albert Heijn in winkelcentrum Kronenburg. Zaterdagochtend pak ik dat bakje uit de koelkast en haal er een trosje druiven uit om deze aan mijn zoon te geven. Niks bijzonders. Later die dag wilde ik er nog een trosje uit halen. Toen zag ik die enorme vogelspin. Ik ben enorm geschrokken natuurlijk”, vertelt de Nederlander.

Lees ook  Dodental neemt toe tot 276, 265 nieuwe ziekenhuisopnames door besmetting

Een tijdje liet Van den Akker het bakje staan, totaal uit het lood geslagen. “Ik wist niet goed wat ik moest doen. Totdat ik aan mijn buurman dacht, een man met verstand van dieren.”

‘Druif is de vogelspin gedoopt’
Buurman Bart Kappen heeft de vogelspin al een naam gegeven. “We noemen hem druif”, vertelt hij lachend. “Vogelspinnen heb ik nog nooit gehad, wel exotische wandelende takken.” Hij noemt de vogelspin ‘aan de flinke maat’, maar nog wel jong. “Halfvolwassen. Zijn lichaam heeft de vorm van twee druiven. Een volwassen spin is veel groter, het formaat van een handpalm.”

Lees ook  Gordon gaat trouwen … maar met wie? Zijn zus verklapt alvast het antwoord.

Geen vakantiegeld voor half miljoen Nederlanders

Gouds stel zet scooter op Marktplaats om urn te kunnen betalen voor de as van overleden zoontje