in

Dave Roelvink kan de kinderwens van zijn vriendin niet vervullen

Met het televisieprogramma Effe geen cent te makken hoopt Dries Roelvink met zijn familie veel geld binnen te halen voor de stichting Kinderen van de Voedselbank. Zijn zonen Dave en Donny proberen intussen hun leven weer op de rit te krijgen. Dave vanwege zijn arrestatie en Donny omdat hij zich na liefdesstrubbelingen net heeft verzoend met zijn vriendin Amije.

Kinderwens
Dave, die alweer een jaar samenwoont met zijn vriendin Julia, moet zijn vriendin de komende maand missen door zijn deelname aan Effe geen cent te makken. ‘Met mijn vader, zijn vrouw Honoria en mijn broer Donny woon ik voor een maand in Tuindorp Oostzaan in Amsterdam voor het programma Effe geen cent te makken. We willen geld ophalen voor Kinderen van de Voedselbank. Vierentwintig uur per dag worden we door camera’s gevolgd.

Lees ook  Dit is de betekenis van alle 64 waarschuwingssymbolen in je auto

In plaats van dat ik met Julia in een bed lig, deel ik nu een kamer met Donny en liggen we in een stapelbed. Maar ik hoop wel dat Julia een paar keer langskomt, want zo lang kan ik haar niet missen. Dan moet ze wel haar eigen luchtbedje en slaapzak meenemen, want geld voor een logeerbed is er niet.’ H

Lees ook  Meisje (15) blind na cruise

et koppel is nu bijna twee jaar samen en Julia (26) denkt steeds vaker aan kinderen. ‘Het is een onderwerp waar ze regelmatig op terugkomt,’ zegt Dave. ‘Zij wil graag moeder worden. Maar ik ben er nog niet aan toe. Ik wil eerst echt een stabiel leven hebben en daarna hoop ik met haar kinderen te krijgen.’

Peter van der Vorst is er klaar mee…

Josje Huisman showt trots haar groeiende babybuikje