in

De 11 dagen oude baby zoekt de warmte van zijn broertje op. Maar kort daarop is er niets meer dat de dokters voor hem kunnen doen.

Brandy Guettler en Tommy Buchmeyer uit Fort Pierce in de VS beleefden op korte tijd intens geluk en groot ongeluk. Op 18 augustus werden ze de ouders van de prachtige tweelingbroertjes Hawk en Mason. 11 dagen na de geboorte maakten de trotse ouders deze vertederende foto.

“Het was de eerste keer dat ze bij elkaar konden zijn en op het moment dat Mason de nabijheid van Hawk voelde, zocht hij zijn armpje en lachte gelukzalig” beschrijft moeder Brandy dit onbeschrijflijke moment. Maar deze broederliefde wordt overschaduwd door een tragische diagnose. Hawk lijdt aan een ongeboren afwijking waardoor zijn organen uit zijn buikje groeien. Vrienden en familie leven mee met het jonge gezin – maar ook via het internet stromen duizenden steunbetuigingen binnen.

Lees ook  Gigantisch veel kritiek op ongecensureerd kiekje van Anna Nooshin!

Brandy en Tommy zijn erg geraakt door deze steun, maar onlangs volgde een droevige update op Facebook: “Hawk is overleden en laat zijn broertje Mason, zijn ouders en het hele internet rouwend achter.”

We wensen dit gezin heel veel sterkte toe.

DEEL deze ontroerende foto op Facebook!

Moeder bevalt voor het derde jaar op rij telkens op precies dezelfde dag.

Na 14 operaties ziet deze 24-jarige dame er nog nauwelijks menselijk uit. En nog is ze niet tevreden met haar uiterlijk.