in

De 18 jarige Romy en 84 jarige Klaas zijn stapeltje verliefd op elkaar

Romy (18) en Klaas (84) zijn stapelverliefd op elkaar. Hij is echt een beest in bed, lacht Romy. Haar vriend Klaas is maar liefst 66 jaar ouder. Dat leeftijdsverschil heb ik nooit een probleem gevonden, zegt Klaas. Het gaat toch om de liefde? Klaas is nog steeds heel goed in bed.

Het enorme leeftijdsverschil zien ze juist als een voordeel. Het liefst liggen we de hele nacht te praten. Hij kan zo boeiend vertellen over vroeger, zegt Romy. Hij heeft de oorlog nog meegemaakt, he Klaas? Klaas knikt.

Lees ook  P*rnoster nu dakloos in vieze tunnels Las Vegas

Klaas en Romy hebben inmiddels drie maanden een relatie. Klaas vroeg haar verkering op de dag dat Romy achttien werd. Eigenlijk ken ik haar al veel langer hoor, vertelt Klaas. Ik stond al bij haar school toen ze veertien was. Maar ik heb netjes gewacht. Ik ben natuurlijk geen oude viezerik.

Lees ook  1-jarige schreeuwt het uit wanneer papa zijn hoofdje probeert op te tillen. Dan ontdekken de dokters dat hij een ziekte heeft!

Klaas is Romy’s eerste vriendje. Klaas had al eerder een relatie. Hij was bijna zestig jaar getrouwd met Greet. Ik ben blij dat ze dood is.

Ons huwelijk stelde niets meer voor. In bed leek ze wel een oud wijf, zegt hij. Vorig jaar heb ik Greet op straat gezet. Niet veel later is ze overleden, hoorde ik. Dankzij Romy zie ik de toekomst weer zitten. Met haar wil ik oud worden.

Vakantiegangers keken met open mond toe hoe een opblaasbare Zodiac met bijna 50 Noord-Afrikaanse vluchtelingen

Hond bijna tot dood uitgehongerd door vrouw die wraak wilde nemen op haar vriendje