in ,

De 2-voudige moeder laat het pak melk op de parkeerplaats kapot vallen. Wat de oude vrouw dan voor haar doet, zorgt ervoor dat ze huilend achter het stuur in elkaar zakt

De tweevoudige moeder Kristin Sherman uit de Amerikaanse staat Michigan gaat op oudejaarsavond nog even snel naar de supermarkt. De ontmoeting die ze heeft op de parking zal ze niet snel vergeten, zoals ze op Facebook schetst:

“Gisteravond stond ik op de parking van de supermarkt met de tranen in mijn ogen: de melk die ik had gekocht, was gevallen en lag verspreid op de grond. Ik had een paar spullen gekocht om een bescheiden oudejaarsavond te vieren met ons viertjes, waarvan twee heel vermoeide jongens. Ik haalde het door de winkel en ontsnapte aan een uitbarsting van de jongste.

De melk die ik nodig had lag nu op de grond. Dat lijkt niet zo erg, tot je daar staat met twee vermoeide kinderen in hun stoel, eentje huilend, en helemaal aan het einde van de parking geparkeerd omdat het Nieuwjaar is. Wie gaat er ook shoppen op oudejaar met kinderen. LOL.

Lees ook  Hij stuurde zijn 7-jarige dochter op zelfmoordmissie in Syrië: Nu is hij zelf dood!

Wist ik veel dat de auto die over ons geparkeerd stond ons in de gaten hield. Een vrouw stapte uit en zei: ‘Het spijt me dat je je melk gemorst hebt. Ik ben oma. Ik weet wat het is. Laat me alsjeblieft even een andere voor je halen.’ Ik zei dat het niet hoefde. Ik kon het gewoon niet maken om deze oma dit voor me te laten doen. Ze drong aan. Uiteindelijk stemde ik in want de jongens hadden vanavond melk nodig. Ze vroeg me om te wachten en zei dat ze zo terug zou zijn.

Ik wachtte en dan kwam ze terug. Ik bood aan om haar te betalen. Dat aanvaardde ze niet. Ik smeekte haar om wat geld aan te nemen. Ze wenste me Gelukkig Nieuwjaar. Ik bedankte haar, gaf haar een knuffel en stapte de auto in. Ze had niet alleen melk gekocht, maar ook nog eens een extra bus melk en een geschenkbon. Ze heeft geen idee wat haar lief gebaar voor me betekende. Dit gebaar deed me huilen als een baby.

Lees ook  Waarom je je hond nooit een ijs(blok)je mag geven

Dank aan de oma op de parking. Ik hoop dat we in 2017 allemaal een beetje meer als haar kunnen zijn. Ik hoop dat deze dame dit leest. Voel je vrij om dit te delen. Minder haat, meer liefde is mijn hoop voor 2017.”

DEEL deze mooie boodschap voor het nieuwe jaar met iedereen die je kent!

Deze automecanicien besliste om de vrouw in zijn werkplaats te filmen. Hij kan niet geloven wat hij enkele minuten later hoort.

Deze Canadese broers hebben de selfie van het jaar gemaakt. Als je het ziet, zal je versteld staan!