in

De 23-jarige zit met haar driejarige in een overvolle trein. Als de man dit briefje in haar schoot laat vallen, kan ze niet geloven wat ze leest.

Samantha Welch is een moeder in de twintig van een prachtige zoon Rylan. In 2015 was Samantha met haar driejarige zoon Rylan onderweg op een drukke trein en probeerde ze hem bezig te houden tot hij in slaap zou vallen. Tijdens de rit zat er een man met een hoed en een bril in haar wagon. Er was amper ruimte, maar toch maakte hij plaats voor haar.

trein1-1

Toen de man zijn halte had bereikt, tikte hij haar op de schouders en zei: “Ik denk dat je dit uit je handtas hebt laten vallen.” Dan overhandigde hij haar een opgevouwen briefje en verliet de trein. Samantha wist dat de man loog. Hij had haar in werkelijkheid een eigenhandig geschreven briefje en een briefje van vijf pond gegeven.

Lees ook  Ze laat haar baby alleen bij haar vriend. Als hij haar dit berichtje stuurt, is ze sprakeloos!

Toen Samantha het briefje las, barstte ze in tranen uit:

“Ga iets drinken op mijn kosten. Je bent een zegen voor jouw generatie, beleefd en leert je zoon goede manieren.

PS: Ik heb een dochter van jouw leeftijd, iemand deed ooit hetzelfde voor haar. Ik hoop dat als ze ooit kinderen heeft, ze dan net zo een goede moeder als jij zal zijn.”

Het briefje was getekend: “Man op de trein met de hoed en de bril.”

trein2-1

Ze had nooit de kans gekregen om de man te bedanken, dus trok ze met haar verhaal naar Facebook. Het nieuws werd opgepikt door de media en zo kwamen zij en haar zoon zelfs in een talkshow terecht. Ongeveer een week later was de mysterieuze man eindelijk bekend. Ken Saunders, 50, was van zijn werk onderweg naar huis. Ken is een familieman die al 16 jaar samen is met zijn partner en vier stiefkinderen heeft. Hij kon de overweldigende respons op zijn briefje amper geloven.

Lees ook  Pestkoppen gooien de rugzak van een dove student in het toilet. Dan haalt zijn moeder hem van school.

trein3-1

Hij zegt dat hij vooral geraakt was door de manier waarop Samantha haar zoon goede manieren bijbracht en hoe Rylan vervolgens met veel respect reageerde op de aanwijzingen van zijn moeder.

“Het was zo anders vergeleken met vele slecht gemanierde mensen die je vandaag tegenkomt”, vertelde Saunders. “Ze beurde mijn avond op dus ik dacht laat ik die van haar opvrolijken.”

DEEL dit hartverwarmende gebaar met je vrienden!

Gooi glazen flessen niet weg, maar haal het etiket eraf. Van het resultaat worden we hebberig!

Overdag zijn het 2 normale jongens. Maar ’s nachts transformeren hun lichamen!