in

De 27-jarige legt haar dode baby elke dag in het 8 graden koude bedje. Nu wil ze dit ook voor andere ouders mogelijk maken.

Toen Becki Wilson haar zoon Carter-James ter wereld bracht, wist ze meteen dat ze niet veel tijd met hem zou kunnen doorbrengen. Reeds vroeg tijdens de zwangerschap bereidden de artsen de 27-jarige uit het Engelse Edgeley erop voor dat haar baby na de geboorte niet lang zou leven. 16 uur zou Becki met haar zoon doorbrengen, voordat zijn hartje ophield met kloppen.

Niettemin kan de moeder toch nog drie extra dagen met haar kind doorbrengen – dankzij een uitvinding genaamd de “Cuddle Cot.” Daarin zit een babybedje, dat door een koelsysteem tot acht graden afgekoeld wordt. Op die manier wordt het natuurlijke ontbindingsproces afgeremd en geeft het rouwende ouders de mogelijkheid om toch nog een beetje langer bij hun overleden kind te kunnen zijn.

Lees ook  “Afscheid nemen bestaat wel”: Twitter reageert sarcastisch op scheiding Marco Borsato

“Ik kon hem aankleden, hem wassen en urenlang aankijken, net zoals elke andere moeder”, vertelt de jonge vrouw. “Dat maakte voor ons een ontzettend groot verschil. Ik voelde me alsof ik een moeder voor hem kon zijn en dat zal ik nooit vergeten.”

Deze ervaring wil Becki nu ook voor andere rouwende families mogelijk maken: op haar donorsite zamelt de Britse nu geld in om voor plaatselijke ziekenhuizen ook “Cuddle Cots” te kunnen aankopen.

Lees ook  Koppel loog over hersentumor van zoon om geld van mensen af te troggelen.

Wat vind jij van deze methode? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Op haar 20 plande ze haar begrafenis tot in de kleinste details. Enkele dagen later kan men bij het zien van haar dood lichaam niet anders dan ontroerd zijn.

De artsen denken dat het 8-jarige meisje huilt omdat ze groeit – tot ze DIT in haar botten vinden! Ze beginnen onmiddellijk met de behandeling.