in

De 8-jarige Alex wordt gepest omwille van zijn zeldzame ziekte – dan tonen bikers wie de baas is.

Dit is een achtjarige die iets meemaakte dat hij niet snel zal vergeten. Op maandag 9 oktober werd hij door honderden bikers in de stad Sherwood, Arkansas, naar school geëscorteerd. De reden achter hun buitengewoon gebaar wordt nu door honderden geprezen – en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom.

Alex Bruorton, een achtjarige jongen die met zijn familie in Sherwood woont, heeft een zeldzame ziekte genaamd het Clove-syndroom. De aandoening leidt ertoe dat bepaalde delen van zijn gezicht overgroeid zijn.

Zijn moeder Nichole vertelde dat de kinderen hem zoveel pesten dat hij niet langer naar school wilde en gewoon thuis wilde blijven.

Lees ook  Kent er iemand deze ver krachter?

Wisten de pestkoppen veel dat de mama van Alex een heleboel bikers als vrienden heeft en een van hen leerde over het pesten.

Hij vertelde de rest van de bikers over het verhaal van Alex.

Wat begon als een idee om Alex met enkele bikers naar school te brengen, draaide uit op een gigantische escort van honderden bikers, jeeps en zelfs van de lokale politie.

Lees ook  Dit lijkt een doodgewoon strand… Maar kijk eens goed. Wat er na 36 seconden gebeurde, maakte me SPRAKELOOS!

Iedereen wilde gewoon dat de jongen naar school kon gaan. Hoe geweldig is dat?

“Hij had geen idee. We hadden hem alleen maar gezegd dat er 20 tot 30 personen zouden komen”, vertelde Nichole. “En toen hij naar buiten keek, kwam hij niet meer bij van verbazing.”

Enkele politieagenten deelden later foto’s van het evenement op hun Facebookpagina.

DEEL dit hartverwarmende verhaal en wees dankbaar voor het feit dat er nog zoveel goede mensen zijn met waarden en grote harten!

Pestkoppen lachen met het gezicht van haar dochter. Maar kijk haar 25 jaar later wanneer ze alle haters het zwijgen oplegt.

Koppel wordt na 10 jaar van miskramen gezegend met babygeluk.