in

De benen van haar dochter staan vol blauwe plekken. Wat de oorzaak is volgens de artsen? WAARSCHUWING!

Waterpokken zijn niet alleen erg vervelend, maar kunnen ook levensbedreigend zijn en verschillende delen van het lichaam aantasten. In een recent geval van waterpokken verloor de 4 jaar oude Bo August bijna haar vier ledematen en haar leven toen haar benen volledig onder de blauwe plekken zaten. Nadat ze door de ziekte getroffen werd, zagen de benen van Bo helemaal paars. Ze klaagde eerst over pijn en toen haar ouders zagen wat er aan de hand was, repten ze zich naar de dienst eerste hulp van het ziekenhuis.

Naast waterpokken had ze ook purpura fulminans opgelopen waardoor het bloed in haar benen niet goed meer doorstroomde. Het meisje moest wel drie maanden lang in het ziekenhuis verblijven en onderging 3 huidtransplantaties. De artsen vertelden haar dat de overlevingskansen gering waren. Als ze toch zou overleven, is de kans groot dat ze haar ledematen moeten amputeren. “Het was letterlijk het vreselijkste moment in mijn leven toen ze me de diagnose vertelden. Ik vroeg de dokter of het levensbedreigend was en hij antwoordde me dat het niet alleen levensbedreigend was, maar dat ze in elk geval haar ledematen zou verliezen.

Lees ook  Deze moeder laat haar 5-jarige dochtertje huur betalen én dit is waarom!

Op dat ogenblik besefte ik dat ze haar ledematen zou verliezen, maar onze dochter hield zich ongelooflijk sterk” vertelt Julia, de mama van Bo. Het meisje belandde op de spoedafdeling van het Birmingham Children’s Hospital, maar dankzij de wonderen van de moderne wetenschap begon ze langzaam te herstellen. Na maanden hospitalisatie en intensieve revalidatie herstelde Bo als bij wonder helemaal. “Ik wil mensen bewust maken over deze ziekte want het is de ergste nachtmerrie van elke ouder om te horen dat hun kind zal sterven of zijn of haar ledematen zal verliezen” voegt Julia nog toe.

Lees ook  Met deze bikinifoto zorgde Kylie Jenner voor een gigantische piek op stemsite VS

Als je HIER 2 eetlepels per dag van neemt, vliegen de kilootjes er zo af!

Ken jij haar nog? Hoe zou Pippi Langkous er nu uit zien? Ongelooflijk!