in ,

De bewakingscamera toont oma aan het babywiegje. Wat de moeder op 0:13 moet aanzien, brengt haar steeds weer aan het lachen.

De 61-jarige Valerie Sharp uit Alabama past op haar kleindochter Lola terwijl de ouders aan het werk zijn. Om de 11 maanden oude baby in haar bedje te leggen, heeft de 1,55 meter grote oma een krukje nodig: “Mijn armen zijn gewoon te kort, zonder krukje kom ik er gewoon niet bij”, zegt de oma. Hoewel ze de kleine baby zo al duizenden keren in dromenland heeft gelegd, gaat er op deze dag iets verkeerd:

Lees ook  Deze man kocht een tafel van een bejaarde dame. Toen hij de tafel demonteerde, vond hij een vreemde tas die ze daar al jaren verborg.

oma-2

Valerie verliest haar evenwicht en belandt pardoes in het wiegje! Instinctief rolt ze zo in het bedje dat ze niet op de baby valt. Het enige wat er gebeurt, is dat de kleine Lola wakker wordt en zich afvraagt wat oma bij haar in bed doet. Als Valerie de video van het incident bekijkt, barst ze in lachen uit. Ze plaatst de video op Facebook waar hij in korte tijd een virale status bereikt.

Lees ook  Wat een mooi gebaar! Mede dankzij Yolanthe en Wesley kan blinde baby Miguel geopereerd worden

DEEL deze hilarische video met je vrienden!

Een man laat voedsel en water achter bij een graf, maar wat hij de volgende dag ontdekt laat hem sprakeloos achter.

Dit meisje trouwde een jaar geleden met de liefde van haar leven. Maar toen de artsen haar verboden om kinderen te krijgen, gebeurde er iets ongelofelijk.