in

De dokter nam haar niet serieus, Als een andere dokter ziet wat er uit haar nek groeit, is hij geschokt.

Rachel Sawka wist dat de bult achterin haar nek iets was. Maar 4 verschillende dokters stuurden haar telkens wandelen en zeiden de 23-jarige dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. Elke dokter dacht dat het een cyste was. Toen ze het eerst opmerkte, had het de grootte van een muntstuk. Maar het bleef alsmaar groeien. Het was pas toen een vijfde dokter een biopsie liet uitvoeren dat ze te horen kreeg dat het een zeldzame vorm van kanker was.

Lees ook  Toen haar dochter 18 was, ging ze naar de dokter omdat ze pijn tijdens het vrijen had. 3 jaar later beslist haar moeder iets buitengewoon te doen.

Op zeker ogenblik was de tumor 18 cm groot. Sawka moest een ingrijpende operatie ondergaan waarbij er zelfs een metalen plaat in haar nek werd bevestigd om het gat te dichten. “Ik had geen idee. Ik vertrouwde op de dokters zoals iedereen dat doet. Hoe moet je hen zeggen dat ze zich vergissen?”, zei de dame achteraf.

Lees ook  Man die vrouw doodde viel al jaren vrouwen lastig: ‘Hij accepteerde geen nee’

Ze denkt dat haar ingrijpende operatie niet nodig was geweest, moesten de dokters eerder de juiste diagnose gesteld hebben. Sawka deelt dit verhaal om anderen duidelijk te maken dat dokters zich soms inderdaad kunnen vergissen en dat je altijd voor jezelf moet opkomen. Ook al is dat niet altijd eenvoudig …

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

De 2 mannen gaan op het dier staan om een “geestige” foto te maken. Maar op Facebook krijgen ze de wind van voren.

Dit stelletje was pas getrouwd. 19 dagen later bekijkt een van hen de trouwfoto’s en ziet iets eigenaardig.