in ,

De dokters verwijderen de neus van de vrouw zodat ze kan leven. Hoe ze er nu uitziet, zal een glimlach op je gezicht toveren!

Jennifer Funk Hiles uit het stadje Huron in de Amerikaanse staat South Dakota wilde haar hele leven lang niets liever dan er normaal uitzien. Ze wilde gewoon kunnen buitenkomen zonder dat mensen haar aanstaarden en kwetsende dingen zouden zeggen. Het lot was haar allesbehalve goed gezind: ze werd geboren met arterioveneuze malformatie (AVM), waardoor de bloedvaatjes onder haar huid voor misvormingen zorgen.

naamloos

Naarmate ze ouder wordt, blijft de geboortevlek in haar gezicht alsmaar groeien. Haar klasgenootjes begonnen haar genadeloos te pesten. Haar eerste vriendje wil alleen met haar praten als ze alleen zijn. Hij wil absoluut niet met haar gezien worden.

neus1-1

Gelukkig ontmoet ze later de vriend die ze verdiende. Dustin Vanoverschelde trekt zich niets aan van wat mensen over haar zeggen. Jennifer en Dustin krijgen zelfs twee gezonde dochters.

Lees ook  Deze vrouw redt een zeldzame “hond” die zich onder haar veranda verstopt had. Maar als ze haar geheim ontdekt, is ze sprakeloos.

naamloos-2

Maar de ziekte AVM is best gevaarlijk. Het kan leiden tot zware bloedingen en zelfs hartfalen. Als de bloedvaatjes onder haar huid barsten, kan ze bovendien doodbloeden. Omdat ze echter geen geld heeft om zich te laten behandelen, begint ze een GoFundMe pagina. Binnen de kortste keren zamelt ze zo omgerekend ongeveer 15.000 euro in.

De behandeling is een uiterst delicate procedure. Om haar te helpen, nemen de artsen een drastische maatregel: ze verwijderen haar neus en reconstrueren later een nieuwe neus met een stuk uit haar rib. Om genoeg huidweefsel te hebben, plaatsen ze een soort ballonnen onder de huid die ze langzaam oppompen om de huid te rekken. Als de huid voldoende gerekt is, kunnen ze met de reconstructie van een nieuwe neus beginnen.

Lees ook  Gestoorde grafschenner stal lichamen van 29 kinderen, mummificeerde en verkleedde ze als poppen.

neus2-1

Jennifer heeft haar gevoel voor humor niet verloren. Op YouTube toont ze lachend de opgeblazen kussens in haar hoofd.

neus3-1

Na een urenlang durende operatie kunnen de artsen haar meedelen dat de ingreep een succes was. Om te vermijden dat de ziekte terugkeert, moet ze nog verschillende operaties ondergaan. Maar nu het zieke weefsel verwijderd is, kunnen ze eindelijk haar gezicht terug beginnen reconstrueren.

neus4-1

Zij en haar familie zijn erg opgelucht. Het belangrijkste is dat ze opgelucht kunnen ademhalen en niet voortdurend moeten leven met de angst van een interne bloeding.

neus5-1

Wat een sterke vrouw! We wensen haar en haar gezin het allerbeste toe. DEEL dit bericht om hen geluk te wensen!

De moeder nam haar smartphone om te zien of alles goed was met haar baby. Wat ze dan zag, is angstaanjagend.

Doodmoe verlaat deze moeder haar huis enkele uren. Maar wat haar man ondertussen doet, zal elke vrouw tot tranen toe bewegen.