in ,

De droevigste kat ter wereld had 24 uur te leven. Dan wordt hij meegenomen door een engel.

Een gezegde luidt dat een kat negen levens heeft omdat ze zich steeds weer uit uitzichtloze situaties weten te redden. Als een kat dan zichtbaar zwaar gekwetst is, moet ze volgens het spreekwoord in haar negende leven beland zijn.

Dat kan ook gezegd worden van een kleine kater die vandaag BenBen heet. Toen men hem zwaargewond in de straten van Vancouver aantrof, had hij een gebroken rug, meerdere diepe schaafwonden en een bloemkooloor.

Blijkbaar had een groter dier deze arme kerel zo toegetakeld. Men bracht hem naar de dierenarts maar daar had men een vernietigend oordeel voor hem. Hij zou nooit meer normaal kunnen lopen en zijn hele leven afhankelijk zijn van pijnstillers.

Lees ook  De man ziet de pootjestattoo van de serveerster. Als ze de rekening ziet, barst ze in tranen uit.

De dierenarts besloot om BenBen te laten inslapen. Er werd zelfs al een afspraak gemaakt om de dodelijke injectie toe te dienen.

Maar een medewerkster van de dierenkliniek kon gewoon niet aanzien dat men hem vroegtijdig zou doden. Dus besloot ze met haar echtgenoot om het kleine diertje te adopteren. “Hij was nog geen uur bij ons thuis en hij begon al te spinnen en te spelen.”

De transformatie van de droevigste kat ter wereld was ongelofelijk! In minder dan een uur tijd bloeide de kater helemaal open. “Ik denk dat hij zich gewoon erg zeker voelde in zijn nieuwe thuis”, vertelt de pleegmoeder.

Lees ook  Verpleegster zet hond naast terminaal zieke eigenaar en ogenblikken later is ze getuige van een wonder.

Het ongelofelijke is dat BenBen ondertussen terug kan lopen. Hij is zo gelukkig en gezond dat het nauwelijks te geloven is.

Niettemin krijgt de kleine viervoeter nog steeds pijnstillers toegediend.

Wat een geluk dat er iemand was die deze mooie kater niet wilde opgeven, ondanks zijn erbarmelijke toestand. De wilskracht en levenswil van deze kater is ronduit wonderbaarlijk, want hij weet hoe mooi het leven is!

DEEL deze wonderbaarlijke transformatie met je vrienden!

Een koppel begint te dansen. Maar kijk wat er gebeurt wanneer de ANDERE vrouw op de dansvloer rent!

Midden in de nacht wordt de vrouw van DIT geluid naast haar wakker. Wat haar man uitkraamt, moet ze gewoon filmen!