in

De echobeelden laten een bijzondere ziekte zien. Desondanks WEIGERT mama een abortus. Nu heeft de moeder een boodschap voor IEDEREEN die zei dat wat ze deed fout was

Voor de meeste ouders is een zwangerschap een er heuglijke periode. Een tijd om de kleuren van de kinderkamer te kiezen en op zoek te gaan naar schattige kruippakjes. Maar voor Chelsea en Curtis Lush uit Huntington Beach in California was het een erg harde periode omwille van het nieuws dat de dokters hen brachten. Na een echo op 19 weken, werd het jonge stel van nog geen 30 jaar oud verteld dat hun nieuwe baby de geboorte nooit zou overleven.

“De specialist raadde ons aan om de zwangerschap te beëindigen en de foetus aan de wetenschap te doneren”, herinnert Chelsea zich. En hoewel haar een zware emotionele tijd te wachten stond, besliste ze dat abortus geen optie was.

“Het was meer dan dat voor ons. Het was ons eerste kind samen”, zei Chelsea. Zoe Lush werd geboren met een zeldzame ziekte genaamd osteogenesis imperfecta. “Toen Zoe nog een kleine baby was, leek het wel of een zuchtje wind haar al zou breken.”

Lees ook  Man test uit of zijn vriendin vreemd gaat met een personal trainer

Er bestaan verschillende types van deze genetische afwijking die in drie woorden samengevat kunnen worden: constant gebroken botten.

De beenderen van Zoe zijn erg zwak en kunnen bij de minste verkeerde beweging of invloed van buitenaf breken. “In het begin moesten we de luier van Zoe met drie personen verversen”, zei de moeder.

Zoe bevestigde dat elke breuk pijnlijk was. Maar de glimlach op haar gezicht is nooit verdwenen.

Dag in dag uit moesten de ouders haar rond de klok verzorgen, en spalkten haar gebroken botten soms zelf. Maar de ziekte van Zoe weerhield haar er niet van om te leven.

Lees ook  KFC is op zoek naar een professionele kip proever, en jij kan je aanmelden

Zoe racete vrolijk in haar rolstoel in de speeltuin rond, en ze is op een huwelijks zelfs al bloemenmeisje geweest.

Nu deelt de moeder van Zoe een belangrijke boodschap. Een boodschap waarvan ze wil dat iedereen ze hoort:

“Ik zou Zoe niet veranderen. In de toekomst hoop ik wel dat ze evenveel kansen krijgt als iemand anders. Als ik haar ziekte zou kunnen terugnemen, zou ik dat nooit ofte nimmer doen.” En Zoe zelf laat zich door niets of niemand tegenhouden. Zo heeft ze ondertussen zelfs haar eigen YouTube-kanaal!

Ze is een inspiratie voor ons allen. Bedankt Zoe, om ons te laten zien wat betekent om ten volle van het leven te genieten, ongeacht de omstandigheden.

DEEL dit inspirerende bericht met je vrienden!

Moeder met 10 kinderen van 5 verschillende mannen wil 50 kleinkinderen hebben, zodat ze een hogere uitkering kan krijgen

Klein jongetje wordt op mysterieuze wijze blind aan 1 oog. Pas als de politie in zijn slaapkamer komt, beseffen ze zich wat er echt gebeurd is