in ,

De getraumatiseerde hond legt zich bij de baby te slapen. Wat er dan gebeurt, doet het internet ontploffen van schattigheid.

De Engelse pointer hond Nora had in haar leven al heel wat verschrikkelijke dingen meegemaakt. Nadat ze gered werd van de mensen die haar mishandelden, werd ze een angstig en teruggetrokken wezentje.

hond1-5

Sinds Nora in het gezin van Elizabeth Spence uit Manitoba in Canada terechtkwam, heeft Nora haar vertrouwen in de mensen een beetje teruggewonnen, maar ze blijft erg angstig en nerveus. Verder heeft ze erg veel bang van mensen die ze niet kent.

Lees ook  Melvin gooit puppy uit raam van appartement na ruzie met vriendin

De grote uitzondering is het jongste familielid van het gezin, baby Archie. Toen Nora kennismaakte met de kleine Archie viel het Elizabeth meteen op dat de twee vrijwel onmiddellijk een heel sterke band hadden.

hond2-5

Toen ze zag hoe Nora zich bij de slapende baby knuffelde, greep ze meteen haar camera. Daaruit ontstond meteen een hele reeks super schattige foto’s die momenteel als een storm het internet veroveren.

Lees ook  De moeder had haar dochter altijd verteld om niet met vreemde mannen te praten. Desondanks deed ze het met deze oude man

hond3-5 hond4-4 hond5-3

De familie heeft nog een hond en drie geredde katten, maar het is Archie van wie Nora het meeste houdt. De kleine jongen blijkt zich tussen de twee poten van Nora zo goed te voelen als in de armen van zijn ouders.

hond8-3 hond7-3 hond6-2

DEEL deze schattige foto’s met je vrienden op Facebook!

Oma’s katten blijven maar op haar buik drukken. Als ze aankomt in het Ziekenhuis is het even slikken..

Zoals deze supermarktmanager een arme moeder behandelde, heeft de verkoper diep geraakt.