in

De hele wereld huilt mee als de 105-jarige zijn achterkleinkind in de armen houdt.

De 105-jarige Pop Zwolak uit de Amerikaanse staat California beleefde een moment dat slechts weinig mensen meemaken. Er gebeurde namelijk iets heel bijzonder toen zijn kleindochter Susan hem met een bezoek vereerde.

Susan was namelijk zopas bevallen van haar zoontje Easton James Zwolak. Niet lang na de geboorte namen Susan en haar echtgenoot Jason het kleintje mee naar hun opa zodat hij zijn achterkleinkind zou kunnen leren kennen.

Voor de 105-jarige was het een ontzettend ontroerend moment toen hij de vijf dagen oude Easton in de armen kon houden. Pop was aanvankelijk erg nerveus: “Ik wil hem niet laten vallen”, meende hij. Maar Susan drukte haar zoontje in zijn armen en vervolgens begon hij met hem te knuffelen. Het was een hartverwarmend moment en Pop schoten woorden tekort. Hij kon alleen maar glimlachen.

Lees ook  Geheim ontrafeld van André Hazes

“Hier hadden we geen rekening mee gehouden. De omhelzing, zijn blik …”, vertelt Susan ontroerd. Zij en haar echtgenoot bezoeken de 105-jarige drie tot viermaal per week en tot grote vreugde van Pop is ook Easton er telkens bij.

Pop geniet met volle teugen van elk ogenblik met zijn achterkleinkind. Wat voor een ontroerende momenten. Easton heeft erg veel geluk om in zo’n liefdevolle en grote familie geboren te zijn!

Lees ook  Prinsessen Amalia en Alexia hebben wel lekker vakantie gevierd

DEEL dit met iedereen die je liefhebt!

Aangrijpende video: Dierenbeschermer bevrijdt paard en krijgt daarvoor deze hartelijke dankjewel.

Als kind bedwong ze tweemaal de dood. Nu is ze zelf een beschermengel.