in ,

De jonge vrouw heeft genoeg van haar baas en schrijft deze ontslagbrief. Op het internet worden de woorden uitgebreid gevierd!

Een jonge vrouw had er genoeg van hoe ze door haar baas behandeld werd. Dus neemt ze met de onderstaande ontslagbrief afscheid. De brief werd gepubliceerd op het platform Reddit en uitgebreid gedeeld:

“Geachte,

Het spijt me dat mijn stiefmoeder zo plotseling overleed aan kanker. Het spijt me dat ik geen robot ben en emotioneel geraakt was door haar overlijden en daardoor werk moest missen. Het spijt me dat ik ziek werd en niet kond werken zodat ik niemand anders ziek zou maken. Het spijt me dat ik 47,5 uur per week heb gewerkt (zonder betaald te worden voor overuren waarop ik nochtans wel recht heb) de voorbije zeven maanden en dat ik daardoor naar de dokter moest tijdens mijn schooluren.

Ik ben duidelijk een belabberde werknemer en daarvoor excuseer ik me. Ik weet dat je het haat wanneer mensen je vertellen hoe je je werk moet doen, maar ik stel voor dat je op zoek gaat naar vervanging voor me. Onmiddellijk.

Hoogachtend,”

Daar zal deze slechte baas even niet van terug gehad hebben. DEEL deze geweldige ontslagbrief met je vrienden!

Lees ook  Hangjongeren in Amsterdam terroriseren de buurt: ‘Het lijkt wel een oorlogsgebied’

Deze hond ontfermt zich liefdevol over het meisje. Maar de bedanking die hij daarvoor krijgt, is ongelofelijk!

Een Thaise vond hem in een steegje en dacht dat het een kat was. Maar toen ze hem opraapte, besefte ze dat ze zoiets nog nooit gezien had.