in

De kinderen horen een schreeuw uit de buis op de boerderij, doen een onverwachtse ontdekking!

Nieuwsgierigheid en buiten de box kunnen denken zijn twee geode eigenschappen. Nieuwsgierigheid kan daarentegen ook in het nadeel van een persoon of dier werken, zoals het geval bij het lammetje uit het komende verhaal. Nieuwsgierigheid zorgde er ook voor dat een aantal nieuwsgierige kinderen een vreemd geluid uit een afvoerpijp hoorde komen en meteen gingen kijken wat er aan de hand was.

Lees ook  Hartverscheurend: maandag aangetroffen Naya Rivera (33) offerde leven op voor zoontje (4)

Zonder te twijfelen besloten de kinderen om te onderzoeken wat er aan de hand was. Gelukkig maar, anders had dit verhaal heel anders uitgepakt.

Nick en Marnie Zielinsk hebben een boerderij in Australië. Het volgende verhaal gebeurd vorig jaar september. De dochter van het koppel en een vriendinnetje hoorden opeens vreemde geluiden. Ze hoorde gejank en geschreeuw, het leek alsof een dier vastzat in de afwateringspijp. Ze besloten meteen om de ouders in te schakelen voor hulp.

Lees ook  Gaby Blaaser geniet schaarsgekleed van zonnetje

Ze kwamen er snel achter dat er een lammetje vast in de pijp. Ze begonnen meteen met graven en kwamen uiteindelijk bij de pijp uit. Ze deden hard hun best om het dier te bevrijden. Het ging moeizaam en besloten om uiteindelijk voorzichtig een gat te zagen in de pijp.

Klein meisje is bang in het donker, maar dan komt haar vader met de perfecte oplossing – Nu vragen anderen ouders hier massaal ook om

Gynaecologen waarschuwen: DIT is de reden waarom je je schaamhaar niet moet scheren