in

De kinderen liggen roerloos in een pijlformatie op de grond – dan heeft de politiehelikopter door wat ze doen!

Kinderen zijn vaak creatief en hebben het vermogen om “buiten de box” te denken. Deze creativiteit moeten we koesteren en veel schoolsystemen doen dit helaas niet, maar daar gaan we het vandaag niet over hebben. We gaan je een prachtig voorbeeld geven over wat nou precies “buiten de box” denken is. De onderstaande video is namelijk een goed voorbeeld van dat.

Een groep kinderen was voor Pasen eieren aan het zoeken. Toen zagen ze opeens boven hen een politiehelikopter vliegen en een stukje verder op zagen ze ook een man rennen. Een plus een is twee en de kinderen maakte de link. De man die ze zagen was inderdaad op de vlucht voor de politie.

Lees ook  Mama laat haar 2 weken oude baby verhongeren – dan wordt er plotseling op de deur geklopt.

Ze besloten de politie te helpen. Je kan natuurlijk niet even roepen naar een helikopter. Dus ze maakte met hun groep een pijlvorm. Ze gingen in een pijlformatie liggen zodat de politie wist welke kant de dader(s) waren opgerend.

De politie had door wat de kinderen bedoelde en richtte hun camera’s naar de kant waar de kinderen heen wezen. Even later werden de criminelen opgepakt. Twee mannen hadden ingebroken bij een huis en waren vervolgens op de vlucht geslagen.

Lees ook  Haar knippen? Dat is 400 euro boete voor de klant. Kapper in overtreding in Denekamp

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Drink jij water dat de hele nacht naast je bed heeft gestaan? Ontdek waarom je dat niet moet doen

Politieagent stopt een vrouw die door het rood gereden was. Maar als hij dit ziet, roept hij onmiddellijk versterking op.