in

De kleine jongen deed een vreemde ontdekking aan de kant van de weg – dan maakt hij een besluit

Helaas worden nog steeds vele dieren verlaten en gedumpt alsof het vuilnis is. Dierenrechten activisten doen hun best om dit soort acties tegen te gaan of te voorkomen maar het gebeurt nog steeds té vaak. Jonathan Flatt, een jongen van 13 jaar oud besloot zijn steentje bij te dragen om dit dierenleed tegen te gaan.

Op een dag ging hij naar school maar toen hoorde hij plots geluid komen uit een vuilniszak aan de kant van de weg. Hij besloot om een kijkje dichterbij te nemen om te zien wat er aan de hand was.

Lees ook  Politie pakt naakte onruststoker op die rondzwaaide met wapen

Tot zijn grote verbazing vond hij zes pasgeboren puppy’s in een vuilniszak. De puppy’s hadden dringend hulp nodig, dat was duidelijk. Toen schakelde Jonathan hulp van zijn moeder in zodat de puppy’s gered konden worden.

De puppy’s waren er slecht en toe. Gelukkig zorgden Jonathan en zijn moeder goed voor ze en na een aantal dagen ging het al een stuk beter met de puppy’s!

Lees ook  Marco Borsato geeft toe: “Ik had affaire met pianiste Iris Hond”

Bekijk de transformatie in de onderstaande video. Het zal je zeker doen opvrolijken om te zien hoe de puppy’s er vandaag de dag aan toe zijn.

We kunnen de heldhaftige actie van de jongen alleen maar respecteren want helaas zouden er ook velen zijn die gewoon waren doorgelopen.

Deel dit verhaal met je vrienden en familie zodat mensen realiseren dat dieren liefde en zorg nodig hebben. Een huisdier is een levenslange verplichting die je niet te licht moet opvatten!

Grote gorilla huilt tranen met tuiten. Je hart breekt als je hoort waarom!

Twee jongetjes rekenen een doos met tampons af. Als de medewerker vraagt waarom? zo grappig!