in ,

De man luistert en hoort de hartslag van zijn dode zoon. Door zijn tranen heen verschijnt een lach

Cheryl en Mike Toole uit Boston in de VS zijn dolblij als ze hun eerste kind verwachten. Na een probleemloze zwangerschap komt hun kleine dochter tijdens een vlekkeloze bevalling ter wereld. Alles lijkt gewoon perfect.

hart1

Maar enkele uren na de bevalling slaat de vreugde om in bezorgdheid: Avery lijdt aan hypoplastisch linker hartsyndroom (HLHS), een zeer gevaarlijke combinatie van verschillende hartafwijkingen en een beschadiging van de aorta.

hart2

De volgende jaren zijn erg hard. Avery moet verschillende operaties ondergaan, maar haar toestand verslechtert zienderogen. Uiteindelijk wordt ze op een wachtlijst voor een harttransplantatie gezet. Dan breken 52 ondraaglijk lange dagen aan.

Tegelijk vindt 1.100 km verderop een vreselijke tragedie plaats. De achtjarige Dalton wordt aangereden door een vrachtwagen en loopt dodelijke verwondingen aan het hoofd op.

Lees ook  Ouders laten driejarige alleen met een babysitter: uren later vecht ze voor haar leven op de eerste hulp

hart3

De ouders Jim en Jeri beslissen om hun zoon uit zijn lijden te verlossen en geven zijn organen vrij voor donatie. Ze hebben geen idee dat ze daarmee Avery een nieuw leven zouden schenken. Na een grondig onderzoek zetten de artsen het licht op groen: Avery zou het hart van Dalton krijgen.

hart4

De operatie was een succes. In een brief drukken de ouders van Avery hun dankbaarheid voor de ouders van Dalton. Jim en Jeri zijn erg geraakt door hun woorden en besluiten om elkaar te ontmoeten.

hart5

Meteen ontstaat een hechte vriendschap, niet alleen tussen de volwassenen, maar ook Avery kan het meteen uitstekend vinden met de drie broers van Dalton.

Lees ook  Politie achtervolgt agressief scootertuig die weigeren te stoppen en dan doet de politie DIT (Video)

hart6

Voor Jim en Jeri is het een grote troost dat hun zoon verder leeft in Avery. Jim vraagt of hij eens aan de borst van Avery mag luisteren om het hart van zijn zoon te horen kloppen. Avery is maar al te graag bereid om dit emotionele verzoek in te willigen.

De twee families behouden tot op vandaag het contact. Hoewel er niets droeviger is dan de dood van een kind, heeft Dalton nog iets gedaan wat maar weinigen kunnen zeggen: hij redde het leven van een ander kind.

DEEL dit aangrijpende bericht met je vrienden!

De moeder had haar dochter altijd verteld om niet met vreemde mannen te praten. Desondanks deed ze het met deze oude man

Voordat je met je familie naar de kerstmarkt gaat, moet je deze truc toepassen!