in ,

De man ziet de pootjestattoo van de serveerster. Als ze de rekening ziet, barst ze in tranen uit.

Christina Summitt uit Clinton in de Amerikaanse staat New Jersey, stiefmoeder van drie kinderen en serveerster van beroep, moet drie baantjes tegelijk doen en ook ’s nachts werken. Op een dag krijgt ze het zowaar nog moeilijker. Haar geliefde familiehond Tucker slikt een tennisbal in en verkeert in levensgevaar. Ondanks haar drukke werkagenda brengt ze hem onmiddellijk naar de dierenkliniek.

tattoo1

Tucker, een mix tussen een labrador en een Deense dog, woont al drie jaar bij Christina. Ze houdt van haar hond zoals een eigen kind. Maar als ze hoort dat de operatie 2.700 dollar zal kosten, maakt ze zich zorgen. Dat geld heeft ze gewoonweg niet. Maar toch beslist ze om Tucker te redden. Ze zal wel een manier vinden om de operatie te betalen, denkt ze.

Lees ook  Naamswijzigingen Ministeries kost kabinet Rutte III miljoenen

tattoo2

Toen ze ’s avonds op een van haar drie baantjes in een bar van een hotel aan het werk was, werd ze door een koppel aangesproken over haar tattoo. Die zag eruit als een hondenpootje

tattoo3

Dus vertelt Christina over Tucker en zijn operatie. Ze had zelfs al een plan: ze zou haar auto verkopen om genoeg geld te hebben. De verkoop zou een groot verlies zijn, maar de liefde voor haar hond was gewoon groter.

Nadat het stel dit gehoord had, vroegen ze om de rekening. De man vult het bedrag van het drinkgeld in en geeft haar zijn creditcard om de betaling uit te voeren. In de VS is het gebruikelijk dat men tussen de 15 tot 20 procent drinkgeld betaalt. Maar als Christina de rekening ziet, kan ze haar ogen nauwelijks geloven. Het paar wil Christina 1.000 dollar geven.

Lees ook  Men zou de hond laten inslapen. Maar toen hij zijn baasje zag, brak hij de tralies van zijn kooi bijna af.

tattoo4

Christina spreekt het stel aan en vraagt of ze zich vergist hebben. Het stel antwoordt dat het helemaal klopt en dat ze verder voor de genezing van haar hond zullen bidden. Ze laten Christina achter in tranen die een enorme hulp voor haar hond gekregen heeft. Ze post haar ervaring op Facebook en komt ze zelfs op televisie terecht.

tattoo5

Ondertussen is Tucker goed hersteld van zijn operatie. Wat een geluk dat Christina geen schulden moest maken om haar hond te genezen en dit geweldige koppel op haar weg tegenkwam.

DEEL dit hartverwarmende bericht met je vrienden!

Een vrouw gaat voor zaken op reis naar Italië: Als ze haar man wat vraagt wordt ze BOOS!

Mama stuurt haar zoon zoals elke andere dag naar school. Dan ziet de leraar DIT aan zijn haar