in ,

De moeder laat haar 1-jarige baby in een leeg huis achter. 10 jaar later komt ze terug en begint ze ongehoorde eisen te stellen.

De inwoners van een wijk in het Russische Yaroslavl zullen dit verhaal niet snel vergeten: Op een dag horen passanten een baby in een huis schreeuwen. Eerst dachten ze er niet teveel over, maar toen het geschreeuw meerdere dagen aanhield, werden ze ongerust. Bovendien bleek er in het hele huis nergens een licht te branden. Ze halen de politie erbij.

Als de politie het huis betreedt, wacht hen een schokkende aanblik: In een donker hoekje van de woonkamer vinden ze een kleine meisje van ongeveer een jaar oud. Huilend en jammerend lag het op de vuile vloer. Het huis was leeg. Het leek erop alsof de eigenaar vertrokken was en alles had meegenomen – behalve de baby …

Ze brachten het meisje allerijl naar het ziekenhuis, waar de dokters vaststelden dat ze een gebroken heup had. Het meisje was uitgeput en uitgehongerd. De arme baby had al een week lang moederziel alleen in het huis overleefd. Uit de documenten die ze aantroffen, bleek het te gaan om Liza Verbitskaya. De politie ging op zoek naar de ouders, maar die bleken spoorloos verdwenen. Zo besloot men Liza na haar ontslag uit het ziekenhuis naar een weeshuis over te brengen, waar ze later voor adoptie zou vrijgegeven worden.

Lees ook  Man denkt dat die een echte haantje is en doet het met kippen

Diezelfde periode bracht Inna Nika in hetzelfde ziekenhuis een bezoek aan haar zoon. Plotseling hoorde ze het gehuil van een baby uit de naastgelegen kamer en besloot even een kijkje te nemen. Zo leerde ze Liza kennen en vernam haar droevige verhaal. Vanaf dat moment zou ze regelmatig verse luiers en speelgoed meenemen voor het meisje.

Inna had zelf twee zonen en had zelf eigenlijk nooit aan adoptie gedacht, tot ze op een dag naar het ziekenhuis ging en Liza niet meer aantrof. Op dat moment besefte ze dat ze niet meer zonder het meisje kon leven: “Ik vroeg naar haar adres en liep zo snel ik kon. Hoe ik er ben geraakt, weet ik zelfs niet meer.”

Maanden later, toen de documenten voor de adoptie eindelijk geregeld waren, kwam Liza in haar nieuwe thuis bij Inna terecht. Het inmiddels twee jaar oude meisje kon geen vaste voeding eten en was bang voor luide geluiden. Een jaar later kon ze nog steeds niet lopen. Inna besloot om haar in te schrijven in een dansschool in de hoop dat muziek zou helpen bij haar lichamelijke ontwikkeling.

Dankzij de danslessen en de liefde van haar adoptiemoeder bloeit het meisje eindelijk helemaal open! In de school kan niemand geloven dat dit prachtige meisje door haar ouders verstoten werd en in een verlaten huis voor dood werd achtergelaten.

Lees ook  Dakloze man die eten probeerde te kopen met vals briefje van 20 krijgt zes jaar celstraf.

Wegens haar exotisch uiterlijk waren de blikken altijd op Liza gericht. Enkele kinderen op school pestten haar met haar uiterlijke verschijning en noemden haar “zigeuner”. Maar dat Liza zich niet aan het hart komen. “Ze schaamt zich niet voor wie ze is”, zegt Inna. “Toen ze nog klein was, waarschuwde ik haar al: de mensen zullen je aanstaren – trek je daar niets van aan!” Ondertussen heeft de 12-jarige Liza al meerdere schoonheidswedstrijden gewonnen en heeft ze zelfs al haar eerste opdracht als tienermodel op zak.

Kort nadat Liza bekendheid verwierf als een van de mooiste meisjes van het land, kwam haar biologische moeder terug opduiken. Ze nam contact op en eiste het recht om haar dochter terug te zien. Dat werd echter afgewezen – ze had zelfs geen enkele verklaring waarom ze haar baby indertijd alleen had achtergelaten. Nu is het alleen aan Liza om te beslissen of ze haar biologische moeder ooit nog wil terugzien.

Liefde heeft een verweesd kind gered en het omgetoverd tot een succesvolle tiener. Liza zal in het leven alles kunnen bereiken wat haar hartje maar begeert. DEEL dit wonderbaarlijke verhaal met je vrienden!

Toen haar dochter 18 was, ging ze naar de dokter omdat ze pijn tijdens het vrijen had. 3 jaar later beslist haar moeder iets buitengewoon te doen.

De kleine jongen huilt zachtjes als hij de schoolbus opstapt. Als de bestuurder de reden verneemt, trekt hij onmiddellijk zijn handschoenen uit.