in

De moeder ligt te slapen, moe door het verzorgen van haar baby. Wat de vader iets later schrijft deed het hele internet schrikken

Deze vader had een belangrijke boodschap aan alle ouders door te geven en dat deed hij op een manier die duizenden personen op internet ontroerde. Hij maakte gebruik van dat zijn vrouw lag te slapen om deze foto te maken en deze mooie woorden te schrijven:

“Na het winnen van een strijd tegen teelbalkanker, hebben we het afgelopen jaar eindelijk onze eerste zoon kunnen hebben. Advies: echte mannen zorgen voor hun baby’s terwijl mama de tijd die ze nodig heeft slaapt. Het is geen makkelijke ervaring voor hun geweest! Jongens, verwen haar en wees de echtgenoot van hun dromen!”.

Lees ook  Geen duidelijkheid over opgeviste lichaamsdelen, politie doet oproep

Zonder twijfel heeft deze vrouw veel geluk zo’n man aan haar zijde te hebben. We hopen dat ze allemaal de verantwoordelijkheid begrijpen een baby ter wereld te brengen, hem te verzorgen en op te voeden valt niet exclusief aan de vrouw toe. Ik hoop dat veel van jullie goed nar de wijze woorden van deze man luisteren. Veel geluk voor dit jonge paar in hun taak als ouders! Zeker weten dat ze het prima zullen doen!

Lees ook  André laat naam Monique tatoeëren onder zijn oor

14-jarige draait z’n hoofd 180 graden en breekt bijna zijn nek

WALGELIJK: Dikke vrouw verdient 2.000 piek per maand dankzij haar heupomvang van 240 centimeter.