in ,

De moeder nam haar smartphone om te zien of alles goed was met haar baby. Wat ze dan zag, is angstaanjagend.

Adam en Heather Schreck lagen rustig te slapen in hun huis in Cincinnati in de VS. Maar plotseling … “Word wakker baby”.

baby1-2

Heather werd langzaam wakker. Ze opende haar ogen en zweerde dat ze een stem had gehoord. Verward keek ze even op haar smartphone om de babycamera even te bekijken. Haar dochtertje van tien maanden oud genaamd Emma lag vredig te slapen in haar kamer.

baby2-1

De baby was oké maar dan merkte ze iets raar op: de camera draaide om de bewegingen van de baby te volgen. De vrouw wekte onmiddellijk haar man.

Lees ook  Iedereen kan zich nu laten testen op het coronavirus, zo maak je een afspraak

Toen ze samen in de kamer kwamen, hoorden ze duidelijk: “Baby, wakker worden!” Maar er was niemand …

baby3

Langzaam begon de camera in de richting van de vader te draaien. Toen besefte Adam dat iemand de camera gehackt moest hebben.

Het stel belt onmiddellijk de politie. Die konden helaas niets doen om de hacker te identificeren. Hij liet geen enkel spoor na.

Lees ook  André Hazes en Monique voor het eerst 'opa en oma' geworden

baby4

Volgens het bedrijf van de camera’s komt dit wel vaker voor. Vooral mensen die de beveiligingsinstellingen niet veranderen. Op die manier hebben mensen met kwade bedoeling vrij spel om in huiskamers en slaapkamers binnen te dringen.

baby6

Wat een beangstigend verhaal! Zorg er altijd goed voor dat je een beveiligde verbinding hebt. Ook op je babyfoon of babymonitor!

DEEL deze waarschuwing met je vrienden!

Arm veulentje begint alleen te verdrinken. Maar dan weet een hengst precies wat hem te doen staat.

De dokters verwijderen de neus van de vrouw zodat ze kan leven. Hoe ze er nu uitziet, zal een glimlach op je gezicht toveren!