in

De moeder van de 22-jarige Jonathan wordt altijd aangezien voor zijn vriendin

De vrouw lijkt gedronken te hebben uit de bron van eeuwige jeugd
Veel moeders met volwassen kinderen vinden het fijn als ze geloofwaardig vijf jaar van hun leeftijd kunnen snoepen. De moeder van de 22-jarige Jonathan lijkt echter bijna net zo oud als haar zoon. Op social media verwonderen mensen zich er dan ook over dat de vrouw met wie Jonathan poseert niet zijn vriendin is, maar zijn moeder.

Jonathan prijst Aziatische genen voor de jonge uitstraling van zijn moeder.

Lees ook  Anastasia (5) verdient ruim 16 miljoen euro per jaar met Youtuben

Jeugdige moeder
Een moeder die er zo jong uitziet dat ze vaak wordt aangezien voor de vriendin van haar zoon. Het zal velen niet bekend voorkomen, maar de 22-jarige Jonathan Nguyen uit Amerika is daar een uitzondering op. Mensen zien zijn moeder – die in haar veertiger jaren is – regelmatig aan voor zijn vriendin of zus.

‘Het geheim’
In een Australische Facebookgroep vertelt Jonathan over zijn moeder en haar jeugdige uitstraling. Haar geheim? Volgens de zoon is haar jonge uiterlijk te danken aan haar genen, maar ze volgt ook een strak voedingsregime. Ze eet weinig koolhydraten, veel vetten en vermijdt bewerkt voedsel. De gebruikers van de groep waarin Jonathan zijn berichtje plaatste, kunnen bijna niet geloven dat Jonathans moeder echt zijn moeder is. “Ze is prachtig. Ik dacht dat ze je vriendin was. Ik zei nog tegen mezelf: wat een mooi koppel”, schrijft iemand. Een ander vindt dat Jonathans moeder makkelijk zijn zus had kunnen zijn.

Lees ook  Vrouw stuurt man van one-night stand nog even een na video en hij schrikt zich kapot!

Buurvrouw snelt slachtoffer ter hulp die neergestoken werd door ex: “Ze was bijna in mijn armen doodgebloed”

Rene V die vrouwen neerstak ‘voor de kick’ heeft meer op zijn kerfstok