in

De moeder van een zeven maanden oude baby die door het ziekenhuis doodverklaard was, ontdekte dat het kleine meisje nog ademde tijdens haar eigen begrafenis.

De moeder van een zeven maanden oude baby die door het ziekenhuis doodverklaard was, ontdekte dat het kleine meisje nog ademde tijdens haar eigen begrafenis. Ivis Montoya besefte dat haar kind nog in leven was in een lokale kerk in San Pedro Sula, Honduras. Diezelfde dag hadden de dokters nochtans haar overlijdensattest ondertekend.

De baby, Kellin Johanna Ortiz Montoya, werd op 3 augustus in het ziekenhuis opgenomen met stuipstrekkingen, diarree, zware uitdroging en blaren op de huid. Deze symptomen werden veroorzaakt door een bacteriële infectie.

Lees ook  Angstaanjagende video toont hoe 150.000 krijsende vleermuizen een klein dorpje inpalmen.

Ondanks een intensieve behandeling werd ze drie dagen later op maandag doodverklaard. Verwoest verliet Ivis het ziekenhuis met haar “dode” baby in de armen en ging naar het huis van een nicht omdat ze geen geld had om thuis te geraken.

Nadat er een wake werd gehouden, werd Kellin naar de kerk gebracht voor de begrafenisceremonie. Ivis zei dat ze het lichaam van haar dochter op een stoel in de kerk legde omdat ze geen geld had voor een kist.

Lees ook  Pijnlijk! Het gaat niet zo best met Patricia Paay zo te zien!

Maar tijdens de plechtigheid ontdekte Ivis plotseling dat haar baby nog ademde. Omdat ze niet naar het ziekenhuis wilde dat haar baby doodverklaard had, haastte ze zich naar een spoedkliniek.

Het medisch personeel diende de baby medicijnen toe en spoorde de moeder aan om toch terug naar het ziekenhuis te gaan.

KELLIN WERD ONMIDDELLIJK OVERGEBRACHT NAAR DE AFDELING INTENSIEVE ZORGEN EN MOMENTEEL ZOU ZE NOG IN KRITIEKE TOESTAND VERKEREN.

Dit wordt gekker en gekker.

Boer vindt vier in de steek gelaten kittens in de stal. Als ze volwassen zijn, ontdekt hij de waarheid over hen