in

De moeder verstopt een camera en ziet wat de babysitter met haar 4-jarige doet. De nachtmerrie van elke ouder!

Tiffany Fields uit de Amerikaanse staat Kentucky is de moeder van de vierjarige Luke. De jongen heeft het Downsyndroom en lijdt bovendien ook nog eens aan een hartkwaal en heeft ook geregeld epilepsieaanvallen. Sinds juni van dit jaar zorgt Lillian White elke vrijdag voor de jongen. Maar de moeder van Luke merkt een merkwaardige verandering in het gedrag van haar zoon. Om de reden te achterhalen, installeert ze een verborgen camera in haar woonkamer. Als ze de opnames bekijkt, wordt haar ergste nachtmerrie werkelijkheid.

Lees ook  Man wil onder rokken van vrouwen filmen - karma komt tussenbeide en hij belandt in het ziekenhuis

camera2

De camerabeelden onthullen hoe Lillian de vierjarige mishandelt. We zien hoe ze de jongen aan zijn benen door de woonkamers sleurt, terwijl ze schreeuwt: “Jij broekschijter, we doen het op mijn manier!” Dan gaat ze op het gezicht van de jongen zitten terwijl ze winden begint te laten. Moeder Tiffany is sprakeloos dat haar bloedeigen zoon in haar eigen huis zo mishandeld werd.

Lees ook  “Klaar voor mijn date!” Sydney (24) post nog laatste selfie, niet wetend wat haar te wachten staat

camera1-1

De babysitter moet zich nu voor de rechter verantwoorden. De enige troost voor Tiffany is dat er eindelijk een einde is gekomen aan de martelgang van haar zoon.

Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Een vrouw zag iets ongelofelijk in McDonald’s en postte het op Facebook. Kippenvel!

Twee compleet verwaarloosde honden worden bij het afval gedumpt. De redders weten zelfs niet om welk hondenras het gaat.