in

De moordenaar van Tupac is na 22 jaar bekend

Het is alweer 22 jaar geleden dat Tupac Shakur om het leven is gebracht. De tragische dood van de legendarische rapper houdt mensen tot de dag van vandaag bezig, maar vandaag lijkt de mysterie toch echt opgelost te zijn.

In de Netflix serie ‘Unsolved: The Tupac en Biggie Murders’ werd de theorie al uitgelegd dat Death Row directeur Suge Knight, die een blood was, werd verdacht van het in elkaar slaan van Crips-lid Orlando Anderson, de nacht dat Tupac dood is geschoten. Nu komt Keefe D., de oom van Anderson, met de waarheid naar boven. Hij bevestigd dat hij Tupac ging zoeken, samen met Anderson en twee anderen, nadat zijn Anderson in elkaar werd geslagen.

Lees ook  The Voice-Patricia pakt uit met geweldig nieuws.

“Ik was een grote jongen, een drugsdealer. Ik ben de enige die dit verhaal nog na kan vertellen. Mensen achtervolgden me het verhaal voor twintig jaar, maar ik vertel het nu omdat ik nu aan kanker lijdt en niets meer te verliezen heb. Het enige wat ik nu belangrijk vind, is de waarheid.”

Lees ook  Vrouwelijke jager pleegt zelfmoord nadat ze online gepest werd.

Wie van de vier uiteindelijk de trekker heeft overgehaald wou hij niet vertellen, maar bij andere opnames tijdens de documentaire is gebleken dat hij heeft toegegeven dat Orlando Anderson, die twee jaar na het incident zelf ook is doodgeschoten, inderdaad de moordenaar is van Tupac Shakur.

Vrouw bied 2-jarig kind aan voor s*ks

Zwangere Eva Jinek bezorgd om kind