in

De rijke man zoekt zijn geliefde hond in het slachthuis. Wat hij daar ziet, zal hem uiteindelijk al zijn geld kosten.

Russische dierenrechtenactivisten waarschuwen dat straathonden massaal afgeslacht zullen worden in de aanloop naar het WK. Er werden contracten ter waarde van 1,5 miljoen euro afgesloten om honden te doden in de deelnemende steden. Dat zegt Ekaterina Dmitrieva, voorzitter van de City Animal Protection Foundation. Daarmee spreekt ze de officiële beweringen tegen dat straathonden tijdens de wereldbeker tijdelijke opvang zullen krijgen.

Minister Vitaly Mutko beval onlangs dat de organiserende steden tijdelijke dierenasielen zouden oprichten om opvang te bieden aan de meer dan 2 miljoen straathonden. Maar Dmitrieva zegt dat er al geld betaald werd aan hondendoders en gif.

Lees ook  Eigenaar komt thuis naar depressieve hond, krijg de schok van zijn leven als hij ziet wat de hond verstopt

“Honderdduizenden honden, katten en zelfs vogels zullen vernietigd worden door dit vreselijke gif. Of op manieren die mogelijk nog gruwelijker zijn”, waarschuwt een petitie die al meer dan 77.000 handtekeningen kreeg.

De activisten beschuldigen de FIFA er ook van dat ze een oogje zouden dichtknijpen voor de “slachters.” “Het geld werd al betaald aan de aannemers”, zei ze.

Lees ook  Verwaarloosde hond Bob Marley is nu 'een klein crimineeltje, maar hartstikke lief'

FIFA antwoordde ondertussen al aan de organisatie: “We begrijpen dat er heel wat belangrijke sociale problemen en initiatieven als het uwe zijn die het verdienen om gesteund te worden. Maar u zal wel begrijpen dat we door onze talrijke activiteiten in verband met de FIFA competities niet in staat zijn om uw zaak meer actief te steunen.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties hieronder!

Binnen de 3 minuten zullen je tanden witter zijn dan nooit tevoren. En zo goedkoop!

Hij legt de dode kat in een tas en laat ze achter in de woonkamer. Toen ik zag wat de camera minuten later filmde, kon ik mijn tranen niet bedwingen.