in

“Afscheid nemen bestaat wel”: Twitter reageert sarcastisch op scheiding Marco Borsato

De scheiding tussen Marco Borsato (53) en zijn echtgenote Leontine (52) na ruim 21 jaar huwelijk lokte op Twitter heel wat reacties uit.

En die waren niet allemaal even meelevend. Zo werden er veel grapjes gemaakt met de songs van Borsato en verwezen ook heel wat twitteraars naar de affaire van de zanger.

Op sociale media reageert lang niet iedereen verrast op de breuk. Vorig jaar lekte namelijk uit dat de zanger tien jaar geleden een affaire had met pianiste Iris Hond.

Veel twitteraars verwijzen dan ook naar die buitenechtelijke relatie. “Tja, dat komt ervan als je vreemdgaat en vervolgens in het nummer ‘Lippenstift’ de schuld bij het meisje legt en zegt dat ze dom is om voor een getrouwde man te vallen… nogal schijnheilig”, zegt Jen.

Lees ook  André Hazes laat bijzondere tattoo zetten om liefde voor Bridget te vereeuwigen

“Beetje raar om te spreken van “treurig als een huwelijk ’t niet redt” …als ’t gaat om een ordinaire vreemdganger (google #IrisHond)”, zegt ook Jan Hollander.

Daarnaast steekt Twitter vooral de draak met Marco. “Hopelijk komt er nu geen nieuwe cd met jankliedjes”, klinkt het.

Lees ook  Sylvie maakt einde aan slepende ruzie met Sabia

Of er worden woordgrapjes gemaakt met Marco’s songs. Van “afscheid nemen bestaat dus wel” tot “ga maar kijken hoe het danst”.

1 dode, 5 zwaargewonden en 44 lichtgewonden bij ongeval in Beverentunnel met twee bussen, drie vrachtwagens en auto

Bridget Maasland geniet van tripje naar Rome met schoonmoeder Rachel