in ,

De teleurgestelde 61-jarige wacht in het restaurant tevergeefs op de genodigden voor zijn verjaardag. Dan staat hij op om de verbaasde restaurantgasten een mededeling te doen.

De 61-jarige gepensioneerde uit het Mexicaanse Veracruz had zich een restaurant uitgezocht om zijn verjaardag te vieren. Behoedzaam versierde hij de tafel en de stoelen met slingers en feesthoedjes. Hij zette zich aan het hoofd van de tafel en wachtte. Maar er verstreek steeds meer tijd en er kwam maar niemand opdagen. De gasten in het restaurant voelden al een plaatsvervangende schaamte over zich neerdalen.

Dan krijgt hij een berichtje op zijn telefoon. Hij leest het aandachtig en laat het hoofd even hangen. Plotseling staat hij op en spreekt de zaal toe: “Excuseert u mij. Mag ik even uw aandacht vragen? Vandaag is mijn verjaardag. Ik word vandaag 61 jaar oud en had dit graag met mijn familie gevierd. Ik heb op mijn kinderen en kleinkinderen gewacht, maar zoals jullie kunnen zien, is er niemand komen opdagen.” Hij slikt even en gaat verder: “Iedereen die wil kan aan mijn tafel plaatsnemen om mijn verjaardag te vieren. Voor een liedje voor mijn verjaardag zou ik jullie eeuwig dankbaar zijn.”

Lees ook  Franse p*dofiel krijgt mogelijk de doodstraf door vuurpeloton na aan randing van 300 kinderen

Dat moest hij geen twee keer vragen: alle gasten in het restaurant schoven aan zijn tafel aan om zijn verjaardag te vieren! Zijn hele familie had hem die dag in de steek gelaten, maar het waren wildvreemden die zijn dag toch nog goed maakten.

Zijn stralende gezicht zegt meer dan 1.000 woorden: een tafel vol mensen was voor hem het mooiste geschenk! DEEL dit aangrijpende bericht met je vrienden!

Lees ook  Iedereen wacht op het moment dat ze eindelijk gaat trouwen. Hoe haar vader haar ophoudt, brengt allen aan het huilen

Zorgverzekeraar KAPT ERMEE: Zieke Yigit aan zijn lot overgelaten?

Toen haar dochter 18 was, ging ze naar de dokter omdat ze pijn tijdens het vrijen had. 3 jaar later beslist haar moeder iets buitengewoon te doen.