in ,

De tieners staan stil en aandachtig in het zwembad. Maar als de groepsleider vanaf het balkon filmt, krijgt hij kippenvel.

Tijdens schooluitstappen komen de begeleiders wel eens voor verrassingen te staan. Wat groepsleider Aaron Drevlow tijdens een schooluitstap in een hotel in Ames, VSA, met zijn schoolkoor meemaakte, zal hij niet snel vergeten. Vanaf het balkon van zijn kamer filmt hij zijn studenten tijdens een spontane actie in het zwembad, die alle hotelgasten kippenvel bezorgt.

Lees ook  Mensenvlees in potten en lijken zonder huid gevonden bij horrorkoppel, maar het ergste moest dan nog komen

zwembad

Begeesterd door de akoestiek van het zwembad, zingen de studenten van de Stillwater Area High School een lied dat het zwembad in een heuse concertzaal omtovert. Er komen telkens meer koorleden bij terwijl ze een prachtige vertolking brengen van het nummer “A Day Full of Grace” – geschreven door F. Delius Christiansen, de opa van de koorleider. Werkelijk een onvergetelijke ervaring voor de hotelgasten!

Lees ook  Triest nieuws voor Andre Hazes. Wij wensen hem veel sterkte toe!

Ook op het internet zorgt dit optreden alleen maar voor bewondering. Prachtig!

DEEL dit geweldige koor met je vrienden op Facebook!

De moeder wil in de winkel de kleren van haar gestorven baby inwisselen. Maar wat de verkoopster dan zegt, doet haar in tranen uitbarsten.

Dokter drukt op haar BUIK en zet dan de echo aan… Mama kan niet geloven wat ze ziet!