in

De verdachten hadden nooit gedacht, dat de video openbaar werd. Maar het gebeurde wel. Nu kunnen ze levenslang tegemoet zien

In Brazilië kwam een vreselijke moordpoging aan het licht. Het slachtoffer was 14 jaar oud en de daders zijn tussen 13 en 16 jaar. Het motief was vermoedelijk jaloezie omwille van een jongen met wie het slachtoffer omging. De meisjes werden gefilmd tijdens hun brutale aanval, die bijna vier uur duurde.

De feiten vonden plaats in Trindade, een stad in de Braziliaanse provincie Goias. De politie vond de schokkende beelden van de aanval op de mobiele telefoon van een van de verdachten. De vier verdachten lokten het meisje naar een huis onder het voorwendsel dat er een feestje zou plaatsvinden. Ze hadden een ondiep graf gegraven om het slachtoffer in te dumpen nadat ze haar vier uur lang gefolterd hadden.

Lees ook  De winter staat voor de deur – dit weekend laagste temperatuur in 7 maanden!

Het slachtoffer getuigt:

“Ze lokten me naar hun huis en toen ik aankwam, begonnen ze me te slagen. Ze bonden me vast en toonden me waar ik begraven zou worden. Dan staken ze me en dumpten me in een put. Ik dacht dat ik daar zou sterven.”

Het slachtoffer slaagde er op een of andere manier in om zich te bevrijden en de hulp van buren in te roepen. Na haar ontsnapping probeerden de aanvallers hun daden nog te verbergen door letterlijk het bloed van hun handen te wassen.

Lees ook  Hij vroeg dit koppel een simpele vraag, maar wanneer de man over zijn fantasie begint? Hilarisch!

De verdachten worden aangeklaagd wegens foltering en poging moord, maar omwille van hun jeugdige leeftijd riskeren ze maximaal drie jaar opsluiting in een jeugdinstelling.

Kan jij de wreedheid van deze aanval geloven? Als ze schuldig worden bevonden, wat zou dan hun straf moeten zijn? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Marechaussee schiet MESSENTREKKER NEER OP SCHIPHOL : DE BEELDEN

Getalenteerde 18-jarige ontwerpt en naait een jurk die rechtstreeks uit een sprookje lijkt te zijn gekomen