in

De vriendin van rapper Snelle laat echt niets aan je verbeelding over!

Eind februari 2019 kreeg hij een gouden plaat en in april 2019 een platina plaat voor Scars. Ook ontving hij een platina voor zijn track Plankgas samen met Frenna. In juni 2019 won Snelle met zijn nummer Scars de FunX Music Award in de categorie Best song.

In september 2019 bereikte de rapper met het nummer Reünie voor het eerst de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40. In oktober 2019 ontving hij tevens platina voor dit nummer. Ook haalde hij met Reünie eind 2019 voor het eerst een notering in de Top 2000. In 2020 ging hij door met hits scoren.

Lees ook  Regelmatig pijn of een tinteling in je handen? Dan kan je dit beter even lezen!

Zijn eerste uitgebrachte single, Smoorverliefd, was een samenwerking met verzekeringsmaatschappij Interpolis. Het nummer waarschuwt jongeren voor de gevaren van telefoongebruik op de fiets. Smoorverliefd behaalde al snel de eerste plaats in de Nederlandse Top 40.

De vriendin van Snelle!
Maar zijn grootste hit is toch wel zijn vriendin, Sterre. Maar er zijn maar weinig foto’s van deze blondine te vinden. Behalve die op zijn eigen Instagram hebben we nog wat andere fijne kiekjes van deze dame voor je gevonden:

Lees ook  Goud: Gast neemt WhatsApp-oplichter ongenadig in de zeik!

Sylvie Meis laat mannen kwijlend achter met foto’s in bikini

Een zwetende Sylvana van Dumpert wil je gezien hebben vandaag!