in ,

De vrouw laat deze vreemden haar auto aan het tankstation wassen. Als ze terugkomt, heeft ze tranen in de ogen.

Eigenlijk wilde Ariane Nelson gewoon even tanken, maar dit bezoek aan het tankstation zou ze niet snel vergeten. Als ze wil betalen, bedelt een tiener om melk. Ariane aarzelt even maar koopt hem toch een fles melk. Als ze hem de fles wil overhandigen, ziet ze zijn vriendin met een pak muesli in de hand.

Ze nemen de gift in dank aan. Ariane wil zich omdraaien en wegwandelen, en dan valt het haar in om te vragen of ze haar auto voor twintig dollar zouden willen poetsen. Ze gaan akkoord.

Lees ook  Verpleegster, die ooit een kleine fragiele pasgeborene redde, heeft 4 jaar later geen idee wie er achter haar staat

c-d

Onder de ogen van zijn vriendin gaat de jongen aan het werk. Als Ariane terugkomt en hem wil betalen, heeft de jongen tranen in de ogen. Hij bedankt haar niet alleen voor het geld, aar ook voor de mogelijkheid dat hij zich voor zijn vriendin nuttig kon maken. Dat hij echt iets kon doen om zijn geld te verdienen.

Lees ook  Ineens in de metro: vrouw kan haar lachen niet inhouden – let op de onverwachte reactive in de coupé

De jonge bleek al lang vruchteloos op zoek naar werk. Ariane besluit de tieners mee naar huis te nemen en schenkt hen ook nog eens kledij. Ook geeft ze hem raad voor volgende sollicitaties voor baantjes. “Ik heb niet veel, maar in het leven gaat het erom dat men deelt wat men heeft”, zegt de barmhartige Samaritaan.

DEEL dit mooie gebaar met je vrienden!

Deze stier werd zwaar mishandeld. Wanneer hij zijn eerste bedje hooi ziet, gebeurt er iets ontzettend ontroerend.

Deze man kocht een tafel van een bejaarde dame. Toen hij de tafel demonteerde, vond hij een vreemde tas die ze daar al jaren verborg.