in

Dee doet boekje open over reden breuk met Enzo Knol

Ondertussen is het alweer een tijdje echt over en uit tussen Demira van der Zeeuw en Youtube-ster Enzo Knol en hoewel Dee inmiddels dolgelukkig is met Lars, kan ze het niet laten een boekje open te doen over waarom het niet meer werkte met Enzo.

Zo vertelt ze op het Youtube-kanaal van Radio 538 over Enzo : „Hij heeft heel veel tijd voor zichzelf nodig en ik vind het juist fijn veel dingen samen doen. Dat soort dingen kun je lang onderdrukken, maar op een gegeven moment kom je erachter dat het niet meer werkt. Dat was voor ons ook wel een grote reden…”

Lees ook  Gevonden vrouw Rotterdam mogelijk jaren dood in woning

Met haar nieuwe vriend Lars is ze veel meer samen. „Op dit moment werkt goed dat wij overal over praten. We zijn superveel samen, we zijn misschien vijf uur op een dag niet samen. Als mij iets dwars zit, kan ik mijn hart altijd luchten. Ik zeg niet per se dat dat in mijn vorige relatie niet zo was, maar ik merk wel dat dat nu makkelijker gaat, omdat hij dat ook heel erg doet”, aldus Demira.

Lees ook  Drink hier elke dag een glas van - de gezondheidsvoordelen zullen je verbazen

Eind juni vorig jaar maakten Dee en Enzo bekend na vijf jaar samen te zijn geweest dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Vlak daarna gingen er geruchten dat Dee vreemd zou zijn gegaan, maar tot op heden heeft zij dit altijd met klem ontkend. In september maakte ze op Instagram bekend een nieuwe relatie te hebben.

Dokters halen baby uit zwangere vrouw en steken haar na operatie terug

78-jarige geeft zichzelf een zwoele make-over, ziet er direct tientallen jaren jonger uit