in

Dennis Schouten zwaar mishandeld – De foto’s

Dennis Schouten is in de nacht van zaterdag op zondag tegen de grond geslagen tijdens de Foute Party van Qmusic. De verslaggever deelt op Instagram zijn verhaal bij een foto van zijn gehavende gezicht.

„Gisteravond was ik samen met mijn zusje en een vriend gezellig bij de ’Q-Music foute party’ in Enschede.

Ik weet dat als ik daarheen ga mensen op me afkomen voor een foto, gesprekje, hand of om me te vertellen dat ze me een waardeloze gozer vinden.

Allemaal prima! Ik heb er tenslotte zelf voor gekozen om dit werk te doen. Gezellig”, begint hij zijn bericht.

„Gisteravond was ik samen met mijn zusje en een vriend gezellig bij de ’Q-Music foute party’ in Enschede.

Ik weet dat als ik daarheen ga mensen op me afkomen voor een foto, gesprekje, hand of om me te vertellen dat ze me een waardeloze gozer vinden.

Allemaal prima! Ik heb er tenslotte zelf voor gekozen om dit werk te doen. Gezellig”, begint hij zijn bericht.

Lees ook  Wie geeft zich op? Lingo is op zoek naar deelnemers

Maar deze keer was het contact verre van gezellig. „Vannacht was er iemand die bleef maar duwen en vervelend doen.

Nadat ik en anderen hem meerdere keren hadden gevraagd normaal te doen sloeg hij me uit het niets in mijn gezicht en lag ik vervolgens op de grond. Reden? ’Omdat je k***** video’s maakt’.”

Schouten is op zoek naar getuigen van het incident zodat hij naar de politie kan stappen. „Ik wil niet dat ik door dit soort idioten niet meer kan doen wat ik leuk vind en daarom ga ik aangifte doen.

Heeft iemand iets gezien? Of weet iemand wie dit heeft gedaan? Stuur me alsjeblieft een DM! Vrede op aarde!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Omdat je k***** video’s maakt.” Gisteravond was ik samen met mijn zusje en een vriend gezellig bij de ‘Q-Music foute party’ in Enschede. Ik weet dat als ik daarheen ga mensen op me afkomen voor een foto, gesprekje, hand of om me te vertellen dat ze me een waardeloze gozer vinden. Allemaal prima! Ik heb er tenslotte zelf voor gekozen om dit werk te doen. Gezellig. Vannacht was er iemand die bleef maar duwen en vervelend doen. Nadat ik en anderen hem meerdere keren hadden gevraagd normaal te doen sloeg hij me uit het niets in mijn gezicht en lag ik vervolgens op de grond. Reden? “Omdat je k***** video’s maakt. Ik wil niet dat ik door dit soort idioten niet meer kan doen wat ik leuk vind en daarom ga ik aangifte doen. Heeft iemand iets gezien? Of weet iemand wie dit heeft gedaan? Stuur me alsjeblieft een DM! Vrede op aarde!👨‍⚕️

Een bericht gedeeld door Dennis Schouten (@dennis_schouten95) op

André over Monique: Ik heb je vernederd, maar jij was altijd de liefde van mijn leven

Man die geslachtsdeel toonde in trein meldt zich niet, politie zet hem nu te kijk