in ,

Depressieve hond weigert te spelen Maar als ze hem willen laten inslapen

Het is nauwelijks te geloven dat er mensen zijn die hun hond laten inslapen omdat hij te depressief is in hun ogen. Dat is precies wat er gebeurde met Simba. Maar het werd algauw duidelijk dat dit hondje gewoon droevig was omdat er iets mis was in zijn kleine lijfje. In plaats van hem naar de dierenarts te brengen, smeet men hem gewoon weg als afval. Ze zeiden dat deze kleine hond geëuthanaseerd moest worden gewoon omdat hij niet wilde spelen.

Lees ook  Deze vrouw die nog maar 12 uur te leven had kreeg hoog bezoek in het ziekenhuis. Wat er op het einde gebeurde, is nauwelijks te geloven!

Gelukkig werd Simba net op tijd uit het asiel gered en de dokters zagen dat hij een teek op zijn lichaam had. Deze kleine hond leed aan een tekenkoorts en daarom had hij al zijn energie nodig om de ziekte te bestrijden.

Het is dan ook geen verrassing dat hij niet wilde spelen want de koorts verlamde hem volledig. Hij heeft nog wel een lange weg af te leggen, maar iets zegt ons dat hij bij zijn nieuwe pleegfamilie erg gelukkig zal worden.

Lees ook  Ouders laten baby met zeldzame ‘vissenhuidziekte’ achter in ziekenhuis

DEEL deze ontroerende video met je vrienden!

Deze vrouw stak gedurende jaren duizenden kinderen in kisten en dozen, tot ze gevangen werd. De reden zal je doen huilen.

Elke dag doet de echtgenoot iets in het koffiekopje van zijn vrouw. Na jaren wil zijn zoon niet meer zwijgen.