in

Depressieve oma is haar lange haren beu, uren later herkent ze zichzelf nauwelijks

Mary Johnson was door een moeilijke periode gegaan in haar leven. Ze had vaarwel gezegd aan veel mensen, de afgelopen jaren, waaronder haar moeder.

Ze zou zelfs in een nog grotere depressie zijn gevallen, mocht haar kleindochter haar niet zo geholpen hebben. Ze was er immers altijd voor haar geweest.

Wanneer je zoveel leed en pijn meemaakt in je leven, draag je automatisch veel minder zorg voor jezelf.

Maar Mary wilde verandering in haar leven, en haar kleindochter wist wat dit betekende. Op een dag had ze een idee om haar oma te helpen.

Na alle trieste gebeurtenissen in haar leven had Mary niet het gevoel dat ze energie of tijd had om voor zichzelf te zorgen.

Haar kleindochter wilde daar verandering in brengen, zodat ze zich weer wat speciaal zou voelen. “Ze vindt zichzelf niet mooi, maar ze is het wel. Ik wil dat ze dat ziet,” zegt haar kleindochter.

Lees ook  Lewis (13) vecht voor zijn leven aan beademingsapparatuur nadat hij positief testte op corona

Speciale transformatie
Mary’s kleindochter besloot om “The Makeover Guy” te contacteren, de bekende Christopher Hopkins.

Terwijl ze haar haarsnit bespreekt met Christopher leek ze zenuwachtig voor wat ze zou doen met haar lange haren. Mary besloot om het erop te wagen, en ze gaf Christopher de vrijheid om te doen wat hij wou.

Mary’s kleindochter wist niet wat ze moest verwachten van Mary’s transformatie. Het enige wat zij en Mary wilden was verandering. “Er waren zoveel veranderingen, en ik wilde eens een positieve verandering,” zei Mary.

Het resultaat
Mary’s kleindochter werd omvergeblazen door de transformatie, ze kan nauwelijks haar ogen geloven!

Zelfs Mary was onder de indruk van haar nieuwe look. “Deze man is magisch,” zei Mary in de video.

Lees ook  Bejaarde man wordt uit de bank gegooid. Uren later brengen dezelfde politieagenten hem terug om actie te ondernemen.

Mary was zo in de wolken dat een e-mail stuurde naar The Makeover Guy om hem te bedanken. “Deze ochtend toen ik de spiegel keek, hield ik van wat ik zag.

Ik had me al heel lang niet zo gevoeld. En mijn echtgenoot houdt ervan! Afgelopen nacht noemde hij me prachtig. Ik zal dit haar blijven houden, en de make-up!”

Mary is een geweldig voorbeeld van hoeveel beter we ons voelen wanneer we zorg voor onszelf dragen. Het is niet altijd mogelijk, maar Mary’s lieve kleindochter heeft het wel mogelijk gemaakt voor haar.

Dit was geen doordeweeks bezoekje aan een kapsalon. Deze hele transformatie deed haar beter voelen langs de binnenkant, wat het belangrijkste is. Deel aub deze mooie verandering met je vrienden en familie.

2 doden in woning Tilburg is zelfmoord: Echtpaar wilde niet meer verder

Samantha weer samen gespot met dit ex-vriendje.