in

Dertienjarige jongen verzwijgt kanker om deze hartverscheurende reden

De jongen wou zijn ouders er namelijk van besparen dat ze met de gedachte moesten leven dat hun zoon misschien zou overlijden aan de ernstige ziekte. Hij was bang dat zijn ouders dat nieuws niet zouden aankunnen.

 

Uiteindelijk nam hij wel één nonkel in vertrouwen. Maar ook daaraan vroeg de jongen om niets tegen zijn ouders te zeggen, omdat zijn grootmoeder ook al aan kanker was gestorven.

Lees ook  Gestoorde restaurantuitbaatster schreeuwt tegen peuter. Dan roept mama haar op Facebook tot de orde.

“Mijn moeder wist wel dat ik ziek was, maar had geen idee dat ik aan kanker lijdt. Ik hoop dat ik nog een tijdje te leven heb”, aldus de jonge knaap.

“Ik wil mijn familie niet in de steek laten. Ik wil mijn studies afmaken. Ik wil mijn ouders gelukkig maken. Ik hoop dat kanker niet mijn dood zal worden, zoals bij mijn grootmoeder.”

Lees ook  Pestkoppen gooien de rugzak van een dove student in het toilet. Dan haalt zijn moeder hem van school.

Geld inzamelen

Uiteindelijk kreeg zijn vader toch te horen wat er gaande was, en is hij een crowdfunding pagina opgestart om geld in te zamelen voor de behandeling van zijn zoon, gezien de familie zelf al in de schulden zit.

De jongen heeft een mergtransplantatie nodig, maar zelfs als er een match gevonden is, zijn de kosten alsnog rond de 19.000 euro.

Horrormoeder slaat zoontje van vijf met hamer en mishandelt hem op gruwelijke wijze

Politie doet gruwelijke ontdekking in betonnen muur van huis