in

Deze 102-jarige vrouw verslaat corona virus – dit is haar verhaal

“Blijf gewoon leven” – Het advies van de 102 jaar oude vrouw na het verslaan van COVID-19. Een 102-jarige vrouw die gediagnosticeerd is met COVID-19 heeft slechts zes dagen nadat ze gediagnosticeerd is met het potentieel dodelijke virus hersteld.

Esther Marie Transue, een inwoner van Opis Highlands Lake Center bijgestaan levende faciliteit in Lakeland, Florida, leed aan een hoge koorts.

Ze werd met spoed naar haar lokale ziekenhuis gebracht en werd op 18 april gediagnosticeerd met COVID-19.

Maar slechts zes dagen later testte ze COVID-19 negatief zonder grote gezondheidscomplicaties, volgens Good Morning America.

Esther maakte een grapje over haar geheim van een lang leven en probeerde zich te gedragen.

“Blijf gewoon leven,” voegde ze eraan toe. “Ik ben 102 jaar oud. Als de Heer klaar is voor mij, zal hij me meenemen.”

Esther is niet de enige honderdjarige die herstelt van het coronavirus. In Italië herstelde de 104-jarige Ada Zanusso, die de Spaanse griep van 1918 overleefde ook van COVID-19.

Lees ook  Leuk nieuws voor Humberto Tan

En in het Verenigd Koninkrijk wordt Connie Titchen beschouwd als de oudste persoon ter wereld die het virus heeft verslagen.

Het personeel voerde de gangen van het Birmingham City Hospital aan om voor de 106-jarige te klappen toen ze na haar herstel weer naar huis mocht gaan.

“Ik heb honger,” zei ze…

Titchen werd geboren in 1913 toen George V, grootvader van koningin Elizabeth II, op de troon zat. Ze werd geboren voor de Russische revoluties van 1917, heeft beide wereldoorlogen meegemaakt en heeft nu COVID-19 verslagen.

Ze werd midden maart in het ziekenhuis opgenomen met een vermoedelijke longontsteking en werd kort daarna gediagnosticeerd met COVID-19. Maar ze vocht tegen het virus en won.

Kleindochter Alex Jones, 40 jaar, zei dat Titchen altijd al fysiek actief was geweest, hoewel ze af en toe een zwak heeft voor McDonalds.

“Ze heeft ook altijd voor zichzelf gekookt, hoewel ze af en toe een brutale McDonalds leuk vindt. Ik heb haar niet verteld dat ze gesloten zijn,” zei haar kleindochter Alex Jones, 40 jaar.

Lees ook  Doodzieke Tobias zwemt op zijn allerlaatste verjaardag in de wenskaartjes.

“Ik denk dat het geheim van haar ouderdom is dat ze fysiek actief is en erg onafhankelijk. Ze heeft in december een heupoperatie gehad en binnen 30 dagen liep ze weer.

Ze is echt geweldig en ik weet dat de hele familie niet kan wachten om haar te zien. Ze heeft nogal wat fans!”

Verpleegster Kelly Smith die voor Titchen zorgde, zei:

“Het was fantastisch om Connie te zien herstellen. Ze is geweldig en we hebben ons best gedaan om haar weer gezond te maken.”

“We waren echt blij toen weer goed met haar ging. Het is leuk om te zien dat patiënten onze afdeling verlaten nadat ze dit virus hebben verslagen.”

Deel dit alsjeblieft om de mensen die dit vreselijke virus overleven te helpen herkennen, met name de ouderen.

We komen hier allemaal samen doorheen. Blijf thuis en help levens te redden.

Ziekenhuisschoonmaakster sterft aan het coronavirus: ‘Ze had een hart van goud’

‘Waarom pleegde onze zoon zelfmoord? We weten het niet’