in

Deze 5-jarige wordt “het mooiste meisje ter wereld genoemd” – en zo ziet ze er nu uit

Dit is het meisje wie ‘het mooiste meisje ter wereld’ wordt genoemd. Ze is vijf jaar oud, komt uit Nigeria en is echt geweldig!

In de ogen van ieder ouder zijn hun eigen kinderen de mooiste ter wereld, en daar is absoluut niets mis mee. Om die reden mogen we allemaal vinden dat onze eigen meisjes de mooiste van allemaal zijn.

Fotografe Bisola Mofeoluwa Bamuyiwa van de fotostudio BMB studio fotografeerde het meisje, Jare, en nu staat de wereld versteld over haar mooie uiterlijk.
Mensen complimenteren haar uiterlijk en zeggen dat ze op een prinses lijkt.
De meest recente foto van haar heeft meer dan 27.000 likes ontvangen en de complimenten zijn talrijk!

Ik dacht echt dat dit een speelgoedpop was. Zo mooi,” schreef een volger.

“Prachtig,” was een andere reactie.

In een interview met Yahoo Lifestyle deelde de fotografe haar achterliggende gedachten, toen ze de vijfjarige fotografeerde.

“Ik wil de overgang tussen haar jeugd en het volwassen leven beschrijven, zodat ze allebei tijdloos zijn! Ik had haar kunnen laten lachen, maar ik heb haar in natuurlijke situaties geplaatst zodat we door hun ogen kunnen kijken!”

Lees ook  Politie deelt foto van bombrief: zo zien ze eruit

“Ik wil alleen dat iedereen het ongelooflijke potentieel van Jare ziet. … Ik wil dat de foto met haar spreekt als ze volwassen is geworden,” legt ze daarna uit.

Het spreekt voor zich dat Jare een erg knap meisje is. Ze komt ook heel natuurlijk over voor de camera. Zou jij je kind op zo’n jonge leeftijd al een model laten worden?

Vader gooit pasgeboren meisje van een klif omdat hij een jongen wil, maar ze overleeft de val

Ouders van Nederlandse Silvana stierven binnen 48 uur – zelfs corona kon ze niet van elkaar scheiden