in

Deze 5 signalen zeggen dat er iets mis is met je nieren, dit moet je niet negeren! Erg belangrijk om te lezen!

Let goed op deze 5 symptomen, het kan van levensbelang zijn!
Onze nieren zijn van levensbelang voor ons lichaam. Gezonde nieren verwijderen afvalstoffen uit je bloed, maar ze doen nog veel meer dan dat. Ze regelen ook je bloeddruk en maken hormonen die zorgen voor voldoende rode bloedcellen en sterke botten.

Kortom; je nieren ontgiften je lichaam. Als er iets niet goed is met je nieren heeft dit dus gevolgen voor je hele lichaam. Nierziekten komen helaas erg veel voor en vaak is men te laat met het ontdekken ervan. Je krijgt vaak pas klachten als de nieren al veel schade hebben opgelopen en dan is het al te laat. Het is daarom belangrijk om de signalen van je lichaam te herkennen vóórdat er sprake is van symptomen van nierschade. Zo ben je op tijd voordat er grote problemen ontstaan zoals nierfalen of ernstige nierschade! Wij hebben daarom 5 signalen op een rijtje gezet voor je waarmee je herkent dat er iets niet helemaal in de haak is. Kijk snel op de volgende pagina!

Lees ook  ’Nieuwe plan voor stikstofcrisis: maximaal 70 km/ op snelweg’

Goed functionerende nieren zorgen ervoor dat je lichaam goed blijft ‘draaien’. Nierproblemen kunnen enorme gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, wees dus alert! De volgende signalen geven aan dat er iets niet in de haak is met je nieren:

  1. Veranderingen in je urine: let altijd goed op je urine, het zegt meer over je gezondheid dan je denkt. De meest voorkomende en vroege symptomen zijn bijvoorbeeld schuimige urine, donkere urine, vaak ‘snachts plassen, een verandering en de frequentie en hoeveelheid van het plassen of een gevoel van druk tijdens het urineren.
  2. Vermoeidheid: gezonde nieren zorgen voor een juiste hoeveelheid rode bloedcellen en deze zorgen weer voor zuurstof in het bloed. Vermoeidheid kan dus duiden op nierproblemen, want er ontstaat een zuurstoftekort.
  3. Kortademigheid: wordt vaak geassocieerd met nierproblemen, ook in verband met het zuurstoftekort door te weinig rode bloedcellen.
  4. Huidproblemen: nieren reinigen het bloed, als dit niet goed gebeurt ontstaat er een ophoping van afval. Dit kan leiden tot jeuk en huiduitslag.
  5. Slechte adem: Dit heeft weer te maken met de opbouw van afvalstoffen in het bloed.
Lees ook  Maëlle (17) overlijdt aan toxische shock van tampon

Heb je last van één of meerdere van bovenstaande klachten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je huisarts, het kan een probleem met je nieren zijn! Deel dit met je vrienden en zorg dat zij er ook op tijd bij zijn!

Ook vaak zo’n last van winderigheid en een opgezette buik? Dit product helpt meteen, dit moet je proberen!

Nooit meer moe wakker worden? Neem dan DIT voordat je gaat slapen! Wisten we dit maar eerder!