in

Deze 7 dingen doen mannen het liefst na de vrijen

Je hebt net een potje dampende s*ks afgetopt met een flink hoogtepunt, en dan… Zij wil knuffelen, lieve woordjes zeggen en vertellen hoeveel je voor d’r betekent.

Heel erg lief natuurlijk. Maar de meeste mannen hebben na het ej*culeren liever even wat tijd voor zichzelf. Dit tot ergernis van de vrouw. Oeps!

Maar wat doen we dan, mannen? Nou, wij hebben een paar klassiekers op een rijtje gezet. Sowieso dat jij je in een paar punten gaat herken.

#1 Slapen
Juist, slapen. Een veel voorkomende post-s*xactiviteit. Terwijl je vriendin nog even die genegenheid en intimiteit in leven wilt houden, lig jij al in coma. En weet je, daar kun je helemaal niks aan doen.

Eenmaal na het lozen van je kwakje komen er de hormonen prolactine, melatonine en vasopressine vrij. Allemaal stofjes die je slaapbehoefte bevorderen.

#2 “De tweede rondeeeeee”
Je hebt er van die ge*le pi*pen tussen zitten, die willen gelijk nog een keer. Als een klein kind in de botsauto’s bij de plaatselijke kermis.

Lees ook  Afgetrainde Sonia doet haar broek omlaag en showt haar perfecte achterwerk

Maar goed, als je er dan toch bent. Waarom dan niet gewoon een tweede ronde eraan vastplakken? De vrouwen blijven vaak wat langer opgewonden dan de man, dus waarschijnlijk heeft zij ook nog wel zin.

#3 Gamen
Hup, koptelefoon op en je PlayStation aan. Nog even een paar potjes weekend league op FIFA 21 of je squad versterken bij Call of Duty.

Allemaal leuk en aardig zo’n vrijpartij met je vriendin, maar een game speelt zichzelf niet. Er moet ook gewerkt worden!

#4 Een sigaartjes roken
Roken er nog mensen? Jazeker. We moedigen het zeker niet aan. Maar het is een veel voorkomend verschijnsel.

Na een potje sneeglijen wil je even ontspannen en ja, een peuk kan je daar best een beetje bij helpen. Daarnaast staat het ook wel stoer.

#5 Sporten
Zo, de warming up zit erop. Nu nog even de rest van je testosteron eruit knallen in de gym. Mannen voelen zich vaak helemaal het mannetje nadat ze flink van bil zijn gegaan.

Lees ook  De nieuwe Jan Smit: 10-jarige Pietje zingt een aardig moppie

Die lijn trekken ze vaak maar wat graag door in de sportschool. Vergeet niet om tussendoor je eiwitten weer goed aan te vullen.

#6 Vluchtgedrag
Soms heb je s*ks om de simpele reden dat je ontiegelijk g*il bent. Je vindt de vrouw in kwestie wel aantrekkelijk, maar niet meer dan dat.

Zodra je haar flink hebt dichtgekit wil je dan ook nog maar een ding: zo snel mogelijk weer weg. Ja, je bent een absolute l*l. Toch snappen we deze instinctieve reactie.

#7 Ongezond eten
Pizza, frituurvoer, hamburgers, tosti’s. Mannen lijken na de s*ks vooral zin te hebben in één ding en dat is ongezond vet vreten.

Het is dan ook geregeld zo dat zijn zaakje nog niet eens fatsoenlijk in zijn broek hangt, of de oven staat al weer aan.

Tuurlijk we snappen dat je na een flinke inspanning trek hebt. Maar wees een echte gentleman en gooi ook wat bitterballen voor haar in de frituur.

Dat waren de meest voorkomende after-s*xactiviteiten van mannen. Herkenbaar?

Doorgedraaide man duwt andere man op spoor op station Ede-Centrum

Laura uit Blind Getrouwd gaat uit de kleren: ‘Sorry papa’