in

Deze aanwijzingen bewijzen dat Miljuschka de Mol is

Het blijft altijd spannend tot de finale van ‘Wie is de Mol?’, maar het begint er steeds meer op te lijken dat Miljuschka Witzenhausen (34) dit jaar de saboteur is.

De presentatrice wordt al lange tijd verdacht door zowel de kijkers als de deelnemers van het programma. En dit is waarom. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van ‘Wie is de Mol?’

Miljuschka neemt het in Wie is de Mol? op tegen Buddy Vedder, Nathan Rutjes en Rob Dekay. Inmiddels is ze de enige vrouw in het spel en koos er in de finaletest voor om vol op Rob te gaan.

Toch is ze zelf al tijden één van de meest verdachte kandidaten van het programma. Met een beetje speurwerk is het al snel duidelijk dat de deelnemers al sinds het begin op haar zitten met de test.

In aflevering 2 waren het er zelfs vier: Buddy, Jaike, Rob en Johan. Ook in aflevering 3 vonden Nathan, Rob en Johan haar nog altijd verdacht.

Later voegen ook Leonie en Claes zich bij de mensen die haar verdenken van Mol-acties. Tijdens de laseropdracht, waarbij Super Mario werd gespeeld, werd ze tot twee keer toe afgemaakt.

Lees ook  Moeder-van-twee Sarah wil sprookje ´Doornroosje´ uitbannen: ´Het beschadigt kinderen´

Een ‘kleine’ misstap was al genoeg om ervoor te zorgen dat ze geen geld in de pot kreeg. Perfect voor de Mol dus.

Ook was er nóg een dingetje opvallend. Tijdens één van de opdrachten met enveloppen met geld speelt het nummer ‘Nyc Larcency’ af.

Ditzelfde nummer speelde ook af toen Merel Westrik, de Mol van vorig jaar, een soortgelijke opdracht uitvoerde en geld weghaalde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Molmuziek??? #widm #widm2020 #wieisdemol #wieisdemol2020 #moltalk

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol: de therMOLmeter (@dethermolmeter) op

Natuurlijk zijn er ook genoeg andere aanwijzingen over Miljuschka, maar met zekerheid zeggen dat ze de Mol is, kan nog niet.

Lees ook  12-jarig meisje bevalt plots. 14-jarige stiefbroer zou vader zijn.

Ook zou het niet heel handig zijn als er téveel hints zijn wie de gluiperd is van het programma. Tot de finale van Wie is de Mol? aanstaande zaterdag om 20.30 uur op NPO1 zul je het moeten doen met theorieën.

Benieuwd wie oud-kandidaten denken dat de Mol is van 2020? Bekijk dan de video hieronder.

ZIEN: Zo gigantisch is de nieuwe villa van rapper Boef

Moord op Ger van Zundert (49)