in ,

Deze baby zal dolgelukkig zijn, als hij later ontdekt waar het echt vandaan kwam. De moeder had het namelijk niet in haar buik

Alice Hohenhaus uit Queensland in Australië was amper 4 jaar oud toen er leukemie bij haar werd vastgesteld. Na 4 jaar van intense behandelingen leek de ziekte helemaal verdwenen te zijn. Maar toen Alice 9 jaar oud was, brak de ziekte opnieuw uit en het kleintje moest straling ondergaan.

1484102_819519684819507_5084809986564855149_n

26 jaar na de geboorte van Alice is haar moeder Theresa opnieuw zwanger. Ze was al moeder van 5 kinderen en had in de loop van haar leven nog eens voor 15 pleegkinderen gezorgd. De 46-jarige verheugt zich samen met haar dochter Alice op de komst van de baby.

Alice stond haar moeder gedurende de hele zwangerschap bij. Zelfs tijdens de echografieën was ze aanwezig, waar ze de baby in de buik van haar moeder hoorde. De bezoeken bij de gynaecoloog eindigden vaak zo dat ze samen huilend in elkaars armen lagen. En dat heeft een heel speciale en verrassende reden: het gaat hier namelijk om de baby van Alice!

Lees ook  Na amper 7 weken stierf deze baby omwille van een detail dat niemand gezien had. Dit mag nooit meer gebeuren.

moeder1

Toen Alice 23 was, was ze al een keertje zwanger, maar ze verloor het kind na 15 weken. Door de straling tegen de kanker was haar baarmoeder namelijk verzwakt. De artsen zeiden dat ze hierdoor nooit kinderen zou kunnen dragen. Daarom liet Alice enkele eicellen uitnemen, ze bevruchten en invriezen. De moeder van Alice zag hoe ongelukkig haar dochter was dat ze geen kinderen kon dragen. Ze beslist om de eicellen ondanks haar hoge leeftijd in haar baarmoeder te laten inplanten.

moeder23

 

Theresa vreesde voor complicaties tijdens de zwangerschap, maar dat bleek allemaal ongegrond. De zwangerschap verliep vlekkeloos. Theresa bracht de zoon van haar dochter ter wereld. De familie wist uiteraard van tevoren dat dit een heel bijzonder moment zou worden en huurde daarom een professionele fotograaf in.

Lees ook  Moeder injecteerde haar 18 maanden oude dochter met bleekmiddel ‘omdat ze niet van haar hield’.

13407303_873480512756757_1431121079122534318_n

De kleine Parker kwam gezond en wel ter wereld. Hij is het grote geluk en de oogappel van Alice en haar moeder. Alice is Theresa oneindig dankbaar dat ze haar moederdroom kon vervullen.

Vandaag stellen Alice en haar baby het uitstekend. Theresa denkt er zelfs over na om nog voor een zusje of broertje voor Parker te zorgen. Alice heeft werkelijk een heel bijzondere moeder met een groot hart.

Zou jij dit doen voor je dochter?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

De pitbull ziet hoe het meisje een radslag doet. Maar zijn reactie brengt de hele familie aan het lachen!

85-jarige oma leefde tientallen jaren pijnlijk gebogen. Maar op een dag VERANDERT ALLES!