in ,

Deze bejaarde dame gelooft de geruchten over haar echtgenoot niet. Maar als ze op onderzoek uittrekt, ontdekt ze iets ongelooflijks.

Bijna zestig jaar had de Servische Marija Zlatic niets meer van haar man vernomen of gehoord. Ze leeft van een schamele € 90 per maand in een kleine boshut en leidt een sober bestaan. Maar op een dag krijgt ze ongelooflijk nieuws. Alles begon in het jaar 1956.

bos1

Op dat ogenblik week het jonge echtpaar Maria en Momcilo Zlatic uit naar het verre Australië. Voor beiden een ongelooflijk avontuur. Hij werkte als schrijnwerker, terwijl zij het huishouden deed. Het leven lijkt het goed met hen voor te hebben en ze verkrijgen zelfs het Australische staatsburgerschap.

bos2

18 maanden later krijgt Marija echter het bericht dat haar moeder ernstig ziek is. Dus boekt ze een ticket en reist terug naar Servië om voor haar zieke moeder te zorgen. Op dat ogenblik weet ze niet dat ze haar Momcilo nooit meer zou terugzien.

bos3

Marija zorgt met veel toewijding voor haar doodzieke moeder en blijft bij haar tot ze zou overlijden. Maar er wacht Marija nog een andere tegenslag in haar leven: om een onbekende reden mag ze niet meer naar Australië terugreizen om bij haar man terug te keren. Enige tijd houden ze nog contact per brief. Dit houden ze enkele jaren vol, maar na verloop van tijd wordt de briefwisseling zeldzamer en zeldzamer, tot ze niets meer van elkaar horen. De afstand heeft uiteindelijk hun liefde gebroken.

Lees ook  Zwanger konijn op straat gezet in AMSTERDAM, 3 baby konijntjes overleden!

bos4

De jaren die voorbij glijden worden decennia. Marija leeft van haar bescheiden uitkering als kluizenaarster in een boshut. De buren helpen haar een beetje met het hoognodige en ondersteunen de lieve, ondertussen oud geworden vrouw. Het is een sober leven maar de 86-jarige Marija is tevreden.

bos5

Maar op een of andere manier knagen de geruchten over haar man toch te zeer aan haar. Blijkbaar is hij in Australië als boer zeer rijk geworden en opnieuw getrouwd. Ze besluit om een en ander met de hulp van een vriendin uit te zoeken. Haar verbazing kon niet groter zijn wanneer de geruchten bleken te kloppen! Haar Momcilo had inderdaad het grote geld verdiend en was hertrouwd.

Lees ook  Familiedrama: Man vermoordt vrouw in garage, kinderen vastgebonden

bos6

Later verneemt ze ook dat hij in 2011 gestorven is. Dan volgt de grootste verrassing, want blijkt dat ze de enige erfgename is: bijna € 600.000 komt haar toe! Daarmee is ze in een klap miljonair, want dat zijn ongeveer 7 miljoen Servische Dinar. Nadat het vier jaar heeft geduurd om de volledige erfenis af te wikkelen, verrast ze iedereen met haar plannen die ze met het geld heeft: ze schenkt het geld aan de mensen die haar al die jaren zo goed verzorgd en gesteund hebben. Een prachtig gebaar. Haar woorden daarbij zijn ontroerend: “Ik heb dat geld niet nodig. Het enige wat ik nodig heb is water, brood en wat brandhout voor de winter. En waar ik heenga, heb ik vast geen geld nodig!”

Deze vrouw weet wat telt in het leven en leert ons allemaal een belangrijke les! DEEL dit bericht als jij er ook zo over denkt!

Als je nieren in gevaar zijn, zal je lichaam je deze 8 signalen geven!

Dit bejaard stel neemt hun hond mee op de boot, maar komt terug zonder hem. Wat er met de hond gebeurde, is zo erg!