in

Deze drie eigenschappen kun je alleen van je moeder geërfd hebben…

Er zijn drie eigenschappen die je enkel van je moeder kunt erven. Je kunt qua looks heel erg op hem lijken, maar als het neer komt op de onderstaande eigenschappen krijg je niet zo veel van hem mee.

De twee X-chromosomen van je moeder bepalen best veel!

Intelligentie
Een van de dingen die je moeder bepaalt is je intelligentie. Dit wordt volledig bepaald door de X-chromosomen van je moeder. Uiteraard heeft je vader ook een X-chromosoom, maar die dragen hier niet aan bij. Is je moeder dus een hele slimme vrouw, dan ben jij dat waarschijnlijk ook!

Lees ook  Christina woog 321 kilo - nu wordt haar transformatie gevierd als de meest indrukwekkende ooit

Huid
Kijk ook even goed naar de huid van je moeder. Zit die vol vouwen en rimpels? Slecht nieuws: zo gaat jouw huid er ook uitzien. Uiteraard is het dan wel belangrijk om ook te kijken naar de verzorgingsroutine die je moeder eropna houdt. Als je moeder elke week onder de zonnebank kruipt en jij niet dan is er nog hoop voor jouw huid.

Lees ook  Zin in een ‘pikante’ maaltijd tijdens de lockdown? Deze stripsters komen nu aan huis leveren!

Controle
Ook in hoeverre jij graag de touwtjes in handen hebt wordt door je moeder bepaald. Als je moeder een enorme control freak is, dan ben jij dit waarschijnlijk ook. Kijk ook eens naar het huis waarin je moeder leeft. Is dit niet enorm opgeruimd? Grote kans dat jij dan ook wel wat rommel hebt slingeren thuis. Dit is allemaal erfelijk bepaald.

 

Baasje laat Hond achter in auto met opvallend briefje: “Sla mijn ruit niet in!”

Sadisten van gehandicapte Valentin (18) beseffen nog altijd niet wat ze gedaan hebben…